SAS tilbyder opgradering på langdistanceflyvninger

SAS følger i hælene på Finnair omkring tilkøb af opgradering. SAS tilbyder opgradering på alle langruter til Asien og USA.

Først kom Finnair med tilkøb af opgradering på europæiske ruter samt på langruterne til Delhi. Nu følger SAS efter med at tilbyde kunderne opgraderinger på alle langdistanceflyvninger.

Det betyder, at passagerer på Economy kan købe en opgradering til Economy Extra eller Business Class på SAS interkontinentale flyvninger mellem Skandinavien og USA og Asien. Passagerer der rejser på Economy Extra kan købe opgraderinger til Business Class.

Gebyret vil være mellem $ 250 (kr. 1.350) og $ 1.100 (kr. 5.900) afhængig af destination og serviceklasse. En opgradering fra Economy til Business vil koste $ 700 (kr. 3.750). Til sammenligningkoster en opgradering fra Economy til Businesshos Finnair på ruten til Delhi kr. 2.250.

SAS A340

Tilkøb af opgradering mulig på SAS interkontinentale ruter.

SAS gør opmærksom på, at opgradering bekræftes 24 timer før afgang afhængig af tilgængeligheden af sæder. Derforunderstreger selskabet samtidig,at der ikke er garanti for at opgradering vil blive bekræftet. I så fald tilbagebetales opgraderingsgebyret.

Opgradering sker på SAS-hjemmesiden eller ved at tilmelde sig på en ekstern service drevet af det amerikanske selskab Optiontown.