Seks luftfartskategorier ved Danish Travel Awards

Analysevirksomheden Epinion har den 22. august afsluttet den analyse, der ligger til grund for kåringen af vinderne ved dette års Danish Travel Awards. I år uddeles der priser i seks luftfartskategorier.

Tilmeldingen er godt i gang til Danish Travel Awards 2023, der afholdes onsdag den 4. oktober i Cirkusbygningen i København.

Samtidig er kandidatlisterne også blevet offentliggjort, så det er muligt at se, hvilke af luftfartsbranchens aktører, at 3.000 medlemmer af analysevirksomheden Epinions panel, har vurderet i en analyse, der blev gennemført i perioden fra den 7. til den 22. august.

I forhold til tidligere år, hvor priskategorierne har været inddelt i to sektioner, vil dette års event opdeles i tre sektioner, henholdsvis luftfart og transport, hoteller og dansk turisme samt rejsebureauer og udlandsferie.

Ny luftfartskategori
I sektionen luftfart og transport er der kommet en ny kategori, idet de europæiske ruteflyselskaber har fået en underkategori, der hedder “Bedste lavprisflyselskab”.

Det er flyselskaber, der gennemfører punkt-til-punkt-flyvninger uden codeshare og globale netværksalliancer. Listen følger i øvrigt Københavns Lufthavns kategorisering af lavprisflyselskaber.

Bruttolisten for luftfartskategorierne er udearbejdet i samarbejde med Board of Airline Representatives in Denmark (BARID).

Prisuddeling og show
Der er allerede meget stor interesse for dette års Danish Travel Awards med omkring 300 tilmeldte på nuværende tidspunkt. De vil få mulighed for at fejre aftenens vindere samt se uddrag fra Wallmans nye CAKE-show.

Aftenens konferenciers er ligesom de foregående år Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, henholdsvis vært og korrespondent på TV 2.

Hovedsponsorerne ved dette års Danish Travel Awards 2023 er Explora Journeys, Israel Ministry of Tourism, Epinion og Cirkusbygningen. Herudover er Gouda, Dansk Erhverv, DI Transport/BDL, Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Aalborg Lufthavn samt Aarhus Airport også blandt dette års sponsorer.

 

Relaterede artikler:

Tilmelding til Danish Travel Awards 2023 er åben

De vandt Danish Travel Awards 2022

350 kandidater til Danish Travel Awards 2022