Senge på økonomiklasse hos Air New Zealand

Det måtte jo komme. Mulighenden for at ligge ned på økonomiklasse på interkontinentale flyvninger. Air New Zealand er først med Skycouch-produktet.

“Lie-flat“ begrebet har indtil videre kun været forbeholdt passagerer på Business Class og førsteklasse på de interkontinentale ruter. Men nu kommer turen til økonomiklasse.

Air New Zealand introducerer nu en seng under navnet Skycouch. Det er fodstøtterne, der bliver slået op, så de former bunden af en seng. Hertil kommer tæpper og puder, således at et par eller endda et par med et lille barn kan få plads til at hvile sig i den intermistiske seng, der erstatter en række med 3 flysæder.

Skycouch vil blive tilbudt på Air New Zealands nye Boeing 777-300 fly og vil blive lanceret på ruten mellem Auckland og Los Angeles. Herefter vil servicen blive introduceret på Auckland-London i løbet af næste år.

Passagererne skal betale for to sæder til standard-pris og det sidste sæde til halv standard-pris for at få adgang til at benytte sig af Skycouch-produktet.