Teddy Zebitz forlod i maj Jet Time efter kun fem måneder.

Tidligere SAS-mand i spidsen for Emirates i Danmark

Teddy Zebitz bliver Country Manager for Emirates i Danmark. Dermed skal den mange-årige SAS-mand være med til at skabe en succes, når det ekspansive mellemøstlige luftfartsselskab om få uger åbner ruten København-Dubai.

Organisationen for Emirates Airline i Danmark har været længe undervejs, men nu skulle det være ganske vist.

Teddy Zebitz bliver Country Manager for Emirates i Danmark og skal dermed være med til atskabe en succes, når det ekspansive mellemøstlige luftfartsselskab fra 1. august åbner ruten København-Dubai v.v. med daglig beflyning.

Et nyt, dansk landekontor er allerede under opbygning, og Teddy Zebitz er sat i spidsen for det danske teamsom ny Country Manager – en stillingsom han officielt tiltræder per 28. juni.

Den første opgave er at få organisationen gjort helt klar til lanceringen 1. august.

”Som Country Manager bliver det min opgave at bygge Emirates op i Danmark og sikre, at Emirates får fodfæste i Skandinavien og udvikler sig i overensstemmelse med Emirates’ vækststrategi. Jeg ser meget frem til at servicere kunderne med det bedste produkt på markedet,” siger Teddy Zebitz.

Dermed bliver det en mange-årig SAS-mand, der kommer til at stå i spidsen for Emirates. Teddy Zebitz blev i 2004 udnævnt til Vice President i SAS Cargo Group A/S ivirksomhedens Route & Revenue Management division, der stod for udvikling og optimering af fragtruterne.

Han havde da været 21 år i SAS, blandt andet som Regional Director Ground Operations Asia & Pacific, hvor han fra 1996 varstationeret i Asien og fulgte dethastigt voksende asiatiske marked tæt.

Sammenlagt har den nye Country Manager hos Emirates 26 års erfaring fra luftfartsbranchen, heraf 15 år i udlandet med længere ophold iUSA, England, Tyskland, Sverige, Kina og Thailand.

Udover tiden somVice President i SAS har Teddy Zebitz ogsåbestyrelseserfaring fra ind- og udland, og han har tidligere deltaget på SIMI (CBS) advisory board for Services Education.

Teddy Zebitz har en MBA fra University of Leicester UK, en Executive uddannelse fra London Business School og har tidligere været en del af en af Transportministeriets tænketanke.Teddy Zebitz bor nord for København.