To billettter til 1.269 kr. hos Lufthansa

Lufthansa har taget forskud på vinterudsalget ved at tilbyde to returbilletter for samlet 1.269 kr. fra København eller Billund til Frankfurt og München.

“Discover Europe Together“ er den første i rækken af vintersalgskampagner fra tyske Lufthansa. Selskabet kan tilbyde to returbilletter for 1.269 kr. til Frankfurt og München, mens prisen er 1.999 kr for to billetter til 18 øvrige destinationer i Europa.

Det er således muligt at tage ægtefælle, kæreste eller kollegaen med på en rejse til eksempelvis Athen, Barcelona, Budapest, Lissabon, Nice, Paris, Prag eller Rom for kun samlet 1.999 kr. inklusive alle skatter og afgifter.

Lufthansa A330

Kampagnen gælder fra såvel Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn, men billetterne skal være bestilt og betalt senest den 20. september.

Rejsen skal foretages i perioden 1. november 2009 til 28. februar 2010. Billetterne er gyldige i 12 måneder, men opholdet på destinationen skal være af minimum 2 nætters varighed – eller med natten mellem lørdag og søndag.

Lufthansa meddeler i øvrigt, at selskabet den 28. marts åbner en direkte rute fra München til Tasjkent, der er hovedstaden i Usbekistan. Der flyves tre gange ugentligt .