Transavia: Vi tager snart beslutning om CPH Go!

Pokerspillet om flyselskabernes entré i CPH Go er gået ind i sin afgørende fase. Kun ét flyselskab har indtil videre valgt at etablere sig i CPH Go på baggrund af det nye takstregulativ. Flere selskaber, heriblandt Transavia, overvejer stadig.

NårKøbenhavns Lufthavns nye lavprisfinger CPH Go officielt åbnerden 31. oktober vil der- som det ser ud lige nu – kun væreét selskab, der har valgt at flytte til en nyelavprisfinger. Det er britiske easyJet, der fredag på et fælles pressemøde med Københavns Lufhavn officielt vil bekræfte selskabets planer for CPH Go.

Men flere selskaber er stadig i tænkeboks. Det gælder bl.a. hollandske Transavia. Selskabet fik i maj måned en helt ny Boeing 737-800 opkaldt efter den kommende lavprisfinger.“Vi er kommet godt fra start i Københavns Lufthavn, og CPH Swift (nu CPH Go, red.)er et meget vigtigt initiativ, der vil hjælpe os til at udvide vores forretning yderligere. Det sætter vi stor pris på, og derfor har vi valgt at døbe det nye fly Swift,” sagde CEO Michiel Meijer, fra Transavia i Danmark, da det nye fly første gang ankom til København den 6. maj.

I dag er tonerne lidt anderledes fra Transavia. Men selskabet understreger, at CPH Go stadig er en potentiel mulighed for det hollandske lavprisflyselskab. Således udtaler Norbert Zoet, Vice-President Internationl Sales hos Travnsavia, til CHECK-IN.dk: “Vi har endnu ikke besluttet, om vi vil starte op i CPH Go. Da vi oprindeligt viste vores interesse for CPH Go, var der mange ting, der endnu ikke var faldet på plads, som eksempelvis de operationelle betingelser samtden aktuelle prisdifference til de eksisterende terminal-faciliteter.“

Rabatten for brug af CPH Go endte op med at blive20 kr. pr. passager, hvilket har skuffet Transavia og andre selskaber, der havde CPH Go i planerne. Derfor vil Transavia angiveligt afprøve CPH Go på udvalgte operationer i vinterfartplanen, inden der træffes endelig beslutning om en fuld satsning på CPH Go. Det bekræftes af selskabet.

“Nu kender vi alle facts omkring CPH Go, og vi vil formentlig senere i september træffe beslutning om, hvorvidt nogle af vore afgange skal flyttes til CPH Go lavprisfingeren,“ forklarer Norbert Zoet.
.
Læs mere:

Transavia-fly opkaldt efter lavprisfinger