Tre danske hoteller på liste over verdens bedste

Expedia Insiders Select har fra tilbagemeldinger hos over 1 mio. hotelgæster udarbejdet en liste over verdens 2.500 bedste hoteller. Kun tre danske hoteller er kommet på listen, mens Norge har fået seks hoteller med. Sverige kan mønstre hele tolv hoteller i det fine selskab.

Mere end 1 mio. hotelgæster er blevet spurgt om deres mening om 110.000 hoteller over hele verden. Udfra kriterier som service, værdi og oplevelse har brugerne givet points til de enkelte hoteller.

Listen toppes af de 5-stjernede Galaxy Iraklio Hotel i Heraklion på Kreta. Hotellet har fået 100 points ud af 100 mulige.

Bedste danske placering finder man på plads nr. 1.069. Her har Marriott Copenhagen sneget sig ind med 95,10 points. Adina Apartmens kommer ind på plads nr. 1.117 med 94,90 points, mens Clarion Collection Hotel Twentyseven lige sniger sig indenfor TOP 2.500-listen med i alt 88,90 points og en placering som nr. 2.425.

“Det er en stor glæde for os, at en stor del af Expedias kunder har valgt Clarion Collection Hotel Twentyseven. Det er et bevis på, at vores gæster sætter pris på Hotel Twentyseven som livsstilshotel, Clarion Collections servicekoncept samt at vi byder gæsterne på gratis morgenmad, aftenbuffet, kaffe, frugt og internet,“ udtaler administrerende direktør Dorthe Fryd Ekelin fra Clarion Collection Hotel Twentyseven.

Rica Park Hotel i Stavanger topper listen som bedste norske hotel. Scoren er her 99,10 og en plads som nr. 211. Bedste svenske hotel er Clarion Collection Hotel Temperance i Malmö, der med en score på 99,90 placerer sig som nr. 31 på listen.

I alt har Sverige 12 hoteller på listen, Norge har 6 hoteller, mens Danmark som tidligere nævnt 3 hoteller.

Det er bemækelsesværdigt, at hverken First Hotel Skt. Petri eller Hilton Copenhagen Airport Hotel har fundet vej til listen.

Link: Expedia Insiders Select

Foto: Bedste danske hotel på Expedias Insiders Select liste er Marriott Copenhagen på en plads nr. 1.069.