Fra maj kan passagerer på Lufthansas Economy Class vælge mellem syv retter på langdistanceflyvninger - blandt andet bøf. Foto: Lufthansa

Udvalg af syv retter i Lufthansa Economy

Passagerer på Lufthansas Economy Class kan fra maj vælge mellem syv forskellige retter på flyselskabets langdistanceruter.

En grillet bøf eller en eksotisk thailandsk karry-ret?

Normalt er det kun passagerer på de dyreste klasser, der har chancen for at vælge imellem forskellige, veltilberedte retter, men det har Lufthansa nu besluttet at gøre op med.

Inden længe kan passagerer på Economy Class og Premium Economy Class forkæle sig selv med lækker middag undervejs på de lange ture, hvis man er villig til at betale et ekstra gebyr. À la carte-menuen indbefatter syv forskellige retter, og de vil kun være tilgængelige på det tyske flyselskabs langdistanceruter.

Spændende menu
Lufthansa tilbyder retter for enhver smag, så man burde ikke blive skuffet, når á la carte-menuen åbnes op i flysædet. Udvalget består af: En gourmetmenu med grillet bøf, en Bento-box med et udvalg af klassiske japanske sushi-specialiteter, bayerske snacks, asiatisk vitalitetsmenu med quinoa, middelhavspasta med rejer eller en eksotisk thailandsk ret med karry. Alle retter bliver serveret på elegant porcelæn.

Passagererne kan blandt andet vælge en karry-ret. Foto: Lufthansa

À la carte-menuen vil fra maj være tilgængelig på Economy Class og Premium Economy Class på de fleste langdistanceruter fra München og Frankfurt. Retterne bliver serveret efter den enkelte passagers anmodning i stedet for det almindelige, gratis måltid, der dog stadig vil være muligt at få.

Retterne koster mellem 19 og 33 euro (svarende til 140 til 245 danske kroner, red.), og de kan forudbestilles på lufthansa.com op til 24 timer før planlagt afgang. Lufthansa oplyser, at der på visse flyvninger kan være begrænsninger på antallet af retter.

Ekstra service på Business Class
Lufthansa introducerede i 2015 en helt ny restaurant-service til passagererne på Business Class. Om bord på flytyperne Airbus A380, Boeing 747-400 og 747-8 og Airbus A340 begyndte flyselskabet at servere måltiderne for de rejsende på en anderledes måde.

Servicen består i, at kabinemedlemmerne henvender sig direkte til hver enkelt passager for at tage imod bestilling. Herefter dækkes der bord med hvid dug og porcelænstallerkener. Når maden er færdigtilberedt, bliver den serveret direkte fra køkkenet – og altså ikke fra de velkendte, lidet flatterende bakker og serveringsvogne.

 

Relaterede artikler:

Lufthansa går i luften med restaurant-service

Automatisk check-in hos Lufthansa

Lufthansa-service på autopilot

Lufthansa indgår lang overenskomst

Lufthansa overhaler KLM i Billund