United Airlines – nu med årsbagagetillæg

De kreative indtægtsteknikker vokser stadig på det amerikanske luftfartsmarked. Nu kan man købe et årsbagagetillæg hos United.

Vores rejseordbog skal udvideds med et nyt ord, der hedder “Årsbagagetilllæg“. Der findes i dag termer som årsrejseforsikring, hvor man som rejsende har tegnet en forsikring hos et forsikringsselskab dækkende for et helt år. Herefter behøver man ikke at bestille forsikringer separat ved hver rejse, der foretages.

Et andet produkt i samme genre er for et par dage siden blevet introduceret af det amerikanske luftfartsselskab United Airlines. Produktet kaldes “Premier Bagage“ og går i al sin enkelhed ud på, at kunderne betaler en fast pris om året, hvorefter de rejsendeuden tillæg kan indchecke to stykker bagage, hver gang de flyver i løbet af et år.

UA

United – nu med årsbagagetillæg

Det årlige gebyr for at købe Premier Bagage-pakken er $ 249 (ca. 1.250 kr.), men så er der også mulighed for atlade sig ledsage af op til 8 medrejsende, der rejser på samme bookingnummer, uden ekstra bagagetillæg.

I dag opkræver United $20 (ca. 100 kr.) for det første stykke indskrevet bagage og $ 30 (ca. 150 kr.) for andet stykke bagage.

Hermed kan det konkluderes, at årsbagagetillægget kan tjenes hjem, hvis man forventer indenfor en 12 måneders periode at foretage minimum 5 rejser med United, hvor der skal indcheckes to stykker bagage.

Med det seneste tiltag har United skabt sig endnu en indtægtskilde i kampen om overlevelse i det amerikanske luftfartsmarked.