Verdens bedste lavprisselskab på langdistance

Norwegian vinder for fjerde år i træk Skytrax-prisen som verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter.

Norwegian er for fjerde år i træk blevet kåret til verdens bedste lavprisselskab på de lange ruter i SkyTrax World Airline Awards. Samtidig vandt Norwegian Skytrax-prisen som Europas bedste lavprisselskab for sjette år i træk.

I SkyTrax World Airline Awards er det passagerne selv, der gennem verdens største kundetilfredshedsundersøgelse for flypassagerer evaluerer flyselskaberne og stemmer på deres favorit.

”Jeg er utroligt taknemmelig for, at vi igen har fået disse priser. Det betyder rigtigt meget for os alle i Norwegian. Anerkendelserne viser også, at det, vi har opnået indtil nu, bliver værdsat af mange,” siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

11 priser på et halvt år
Norwegians kommunikationsdirektør Anne-Sissel Skånvik modtog sammen med medarbejdere fra Norwegians base i London Gatwick priserne på vegne af Norwegian i London tirsdag.

”Norwegian er lykkedes med at holde en god position blandt lavprisaktørerne samtidig med, at selskabet også forbedrer sin position blandt de øvrige aktører. Det er en fantastisk præstation for et flyselskab, der er i så stærk vækst,” siger SkyTrax’ administrerende direktør, Edvard Plaisted.

I løbet af de sidste seks måneder har Norwegian modtaget 11 forskellige priser. I juni blev Norwegian kåret som Norges mest innovative selskab, og i juli blev selskabet tildelt ”World Travel Award” for bedste flyselskab i Europa.

Bjørn Kjos modtog også for nylig ”Ambassador’s Award” fra den amerikanske ambassadør i Norge for sit bidrag til at styrke det bilaterale forhold mellem USA og Norge.

Norwegian er verdens femtestørste lavprisflyselskab, og i 2017 transporterede selskabet over 33 millioner passagerer. Flyselskabet tilbyder flere end 500 ruter til over 150 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Singapore, Argentina, Caribien, USA og Sydamerika.

Norwegian har en flyflåde på 150 fly, der i gennemsnit er 3,7 år gamle, hvilket gør flyflåden til en af verdens yngste og grønneste.

Selskabet har netop annonceret, at det opretter en ny base i København for sine langruter ud af Skandinavien.

Relaterede artikler:

Norwegian åbner ny langrutebase i København

Ny Thailand-destination fra Norwegian

Norwegian udvider til New York JFK