En Airbus A330 fra det britiske langdistanceflyselskab Virgin Atlantic. Foto: Mark Harkin

Virgin Atlantic og easyJet i samarbejde

Det britiske lavprisflyselskab easyJet har indgået samarbejde med Virgin Atlantic, så kunderne kan booke flybilletter til oversøiske destinationer.

I september 2017 lancerede easyJet programmet ‘Worldwide by easyJet’, hvor lavprisflyselskabet har indgået aftaler med andre flyselskaber, så selskabets kunder får et endnu større udvalg af destinationer ved køb af flybilletter via bookingsitet.

Det seneste flyselskab, easyJet har indgået partnerskab med, er Virgin Atlantic. Det betyder, at easyJet-kunder nu også kan købe billetter til Virgin Atlantic-afgange ud af London Gatwick. Det nye samarbejde betyder også, at kunderne hos easyJet får forbindelsesmuligheder fra Barcelona til Orlando og fra Edinburgh til Las Vegas. Herudover er der også Virgin Atlantic-ruter til Antigua og St. Lucia.

”Vi er meget glade for at byde Virgin Atlantic velkommen til ‘Worldwide by easyJet’. Da vi begge betjener mange populære destinationer fra London Gatwick, er vi sikre på, at deres tilføjelse til Worldwide vil være meget populær hos vores kunder,” siger Johan Lundgren, koncernchef i easyJet.

”Vi har været glade for lysten hos partnerlufthavne og -flyselskaber til at udvide vores netværk i hele verden, og vi fortsætter med at styrke vores fokus ved at lancere flere flyselskaber og tilføje forbindelsesmuligheder til flere af vores største lufthavne.”

Fælles værdisæt
Hos det britiske langdistanceflyselskab Virgin Atlantic ser man frem til, at selskabets kunder kan gøre brug af easyJets mange europæiske destinationer.

”Virgin Atlantic er forpligtet til at samarbejde med de bedst mulige globale partnere for at tilbyde branchens bedste udvalg og forbindelser til vores kunder. EasyJets uovertrufne Gatwick-netværk kombineret med et fælles kundeorienteret værdisæt gør dem til den ideelle partner for os,” siger Craig Kreeger, koncernchef i Virgin Atlantic.

I forvejen har easyJet indgået partnerskaber med Norwegian, WestJet, Thomas Cook Airlines, Corsair, La Compagnie, Aurigny og Loganair, der således alle er med i ’Worldwide by easyJet’.

Partner med Singapore Airlines
I september annoncerede easyJet de seneste partnerskaber, da der blev indgået aftaler med Singapore Airlines og dets lavprisdatterselskab Scoot. Det betyder, at easyJet-kunderne snart bliver forbundet med Singapore Airlines via Milano Malpensa og med Scoot fra Berlin Tegel.

EasyJet har planer for at udvide antallet af partnerskaber allerede i de kommende måneder, lyder meldingen fra selskabet.

Virgin Atlantic indgår også i partnerskab med flere flyselskaber – herunder det amerikanske Delta Air Lines og Singapore Airlines.

 

Relaterede artikler:

EasyJet i partnerskab med Singapore Airlines

EasyJet i partnerskab med fire nye flyselskaber

Norwegian og easyJet i langrute-samarbejde

Air France-KLM køber sig ind i Virgin Atlantic

Virgin Atlantic lancerer modsvar til lavprisflyselskaberne