Der er 24 Mint-suiter i de nye A321LR hos JetBlue. (Foto: JetBlue | PR)

24 eksklusive Business-suiter i Airbus A321LR

Når JetBlue i den kommende sommer ventes at debutere på transatlantiske flyvninger mellem den amerikanske østkyst og London, bliver det med eksklusive Mint-suiter i Airbus A321LR-flyene.

Det amerikanske lavprisflyselskab JetBlue kommer til at sætte en helt ny standard for rejseoplevelser, når selskabet i midten af 2021 lancerer de nye Mint-kabiner, hvilket vil ske i løbet af sommeren, når selskabet efter planen åbner ruter til London fra Boston og New York.

Her vil det være muligt at købe sig til et transatlantisk produkt, der kan blive svært for konkurrenterne at hamle op med.

Det amerikanske flyselskabs kommende 13 Airbus A321LR vil nemlig være indrettet med 24 private Mint-suiter forrest i flyet, og her venter der passagererne masser af opbevaringsplads, store lædersæder samt 17 tommer skærme. Der er skydedøre, der kan sikre privatliv i den lille suite, og sæderne kan naturligvis foldes ud til en flatbed, hvor der bliver redt op med det anerkendte Tuft & Neddle-sengetøj.

På den første række er de to suiter større end de øvrige og kaldes Mint-Studios, hvor der er masser af plads til at arbejde eller slappe af. Hvert af de to studios er indrettet med en 22 tommer skærm, et ekstra sidebord samt et gæstesæde.

Populært Mint-produkt
Allerede i dag er Mint-produktet efterspurgt hos JetBlue og installeret på nogle af selskabets eksisterende Airbus A321ceo. Dette fly er opdelt med 12 flatbed Mint-sæder, 4 Mint-suiter forrest i flyet samt 41 såkaldte “Even More Space”-sæder og 102 Core-sæder. I alt 150 sæder.

Der er god plads i en af de to forreste Mint-Studios i A321LR-flyene. (Foto: JetBlue | PR)

“Mint var en idé om at gøre premium-rejser over USA mindre trange og mere overkommelige, og det har overgået selv vores mest optimistiske forventninger mellem New York og Los Angeles samt San Francisco,” siger Joanna Geraghty, koncerndriftsdirektør i JetBlue, i en pressemeddelelse.

Mint-konceptet er i dag tilgængeligt på omkring 30 ruter koncentreret om JetBlue-baserne i New York, Boston, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando og San Juan.

Venter på præsentation af SAS-kabine
Mens JetBlue netop har afsløret, hvordan sæderne ser ud i de kommende Airbus A321LR, så er der stadig en vis hemmelighedskræmmeri fra SAS.

I midten af oktober modtog SAS det første af tre fly af samme type, og SAS har valgt at indrette kabinen i tre klasser, henholdsvis Business, Plus og Go. I Business Class-sektionen er der 22 sæder, 12 i Plus samt 123 sæder i Go.

Business Class-sæderne er leveret af Thompson Aero Seating, og det er Vantage-sæderne, som også er installeret i de eksisterende A321-fly hos Jet Blue samt hos Aer Lingus og TAP Air Portugal.

SAS har dog endnu ikke præsenteret sæderne for offentligheden, men det bliver angiveligt ikke af samme standard, som de nye suiter hos det amerikanske lavprisflyselskab.

 

Relaterede artikler:

Mange gætterier om ruter og kabine for A321LR

Officielt: Amerikansk lavprisflyselskab med første Europa-rute

Flyv næsten privat med JetBlue