A la carte hos KLM

KLM lancerer á la carte måltider for passagerer, der rejser på Economy Class på internationale flyvninger ud af Amsterdam. Fra september kan passagerer vælge mellem fire gourmet menuer fra kortet udover den almindelige flymad.

Der er blevet længere og længere imellem de gratis goder. Lavprisflyselskabernes indmarchog isærbrændstofprisernes himmelflugt har fået de traditionellenetværksselskaber til at redefinere servicebegreberne.

Et sted at spare penge har været på mad og drikke, hvor man efterhånden har skullet spejde langt efter de gode oplevelser og ikke mindst valgmulighederne.

Det forsøger det hollandske luftfartsselskabKLM Royal Dutch Airlinesnu at gøre noget ved.

KLM lancerer nemlig á la carte måltider for passagerer, der rejser på Economy Class på internationale flyvninger ud af Amsterdam.Det nye tiltag, der eren ekstra mulighedved siden afKLMs almindelige flymad, omfatter valget mellem fire menuer “fra kortet“.

Tilbuddet starter med flyvninger fra 14. september 2011 og vil koste et tillæg på 12-15 euro. Passagerne vil kunne vælge mellem fire forskellige menuer. “Healthy Japanese“ er et let japansk måltid, mens “Bella Italia“ omfatter populære italienske retter. Hertil kommer en traditionel indonesisk ristaffel eller en vegetarmenu.

“Det imødekommer kundernes ønske om skræddersyet service med flere valgmuligheder for den enkelte under flyrejsen. Det udvidede menukort kommer efter introduktion af flere sædevalgmuligheder og mere inflight entertainment,” forklarer Erik Varwijk, der er Managing Director hos KLM.

Det nye tiltag kommer efter en succesfuld prøveperiode med à la carte catering sidste år på fly til otte destinationer fra Amsterdam.

Passagerer kan bestille deres menu frem til 48 timer før afgang.