À la carte menu hos KLM

I en forsøgsperiode indtil slutningen af august måned vil KLM tilbyde rejsende på økonomiklasse at vælge mellem fire forskellige måltider. Pilot-projeket omfatter ruter til seks interkontinentale destinationer.

Et såkaldt “À la carte“ pilotprojekt har taget sin begyndelse hos det hollandske luftfartsselskab KLM. Indtil udgangen af august måned vil der kunne vælges mellem fire forskellige menuer, når man rejser på økonomiklasse til seksudvalgte interkontinentale destinationer.

Der er tale om flyvninger fra Amsterdam til Bangkok, Cape Town, Denpasar, Dubai, Singapore og Taipei.

Valget står mellem et japansk måltid, et indonesisk måltid, et italiensk måltid (Bella Italia) og et såkaldt bæredygtigt måltid med økologisk kylling, grøntsager og ost.

Menuerne kan bestilles online mellem 30 og 24 timer før afrejse. Der vil være en betaling på € 15 (ca. 115 kr.) pr. måltid.

“Vore kunders ønsker og behov er vigtige for os. Det vil vi teste i forbindelse med dette pilot-projekt. Vort mål er i endnu højere grad at tilpasse vore produkter efter individuelle behov,“ siger Erik Varwijk, der er Executive Vice President hos KLM Commercial.

Foto: Det italienske måltid “Bella Italia“ er en af fire valgfrie menuer, der testes på den interkontinentale KLM-økonomiklasse som en del af et pilotprojekt.