Airbus A220-300 fra Air Baltic i Riga International Airport. (Foto: Air Baltic | PR)

Åbner 18 nye ruter fra tre baser

I det kommende sommertrafikprogram vil Air Baltic tilbyde 18 nye ruter fra tre baser i Riga, Tallinn og Vilnius. Samlet bliver det muligt at flyve til 70 destinationer i hele rutenetværket.

Det lettiske flyselskab Air Baltic har sat kursen mod vækst for den kommende sommer, og da selskabet ikke længere kan flyve til Ukraine, Rusland og Moldova, har man i stedet rettet blikket mod andre markeder.

Samlet vil Air Baltic igangsætte 18 nye ruter, 10 fra Riga, fire fra Tallinn og fire fra Vilnius. Herudover øges frekvenserne til nogle af de mest populære destinationer fra Riga som eksempelvis Barcelona, Lissabon og Rom.

“Dette er det største antal nye ruter i en enkelt sæson, vi nogensinde har set hos Air Baltic. Vi fortsætter med at være engagerede i vores hjembyer i Baltikum og forbedre forbindelserne til og fra regionen. Vi er glade for at udvide Air Baltic-tilbuddet til den næste sommersæson både med nye ruter og øgede frekvenser på vores eksisterende fritids- og storbyferieruter.”

Regionale ruter fra Riga
Kigger man nærmere på de 18 destinationer, kan man se, at det er destinationer ved Middelhavet, som Air Baltic vil tilbyde til de rejsende fra Tallinn og Vilnius.

Fra Tallinn tilbydes nye ruter til Dubrovnik, Heraklion (Kreta), Rhodos og Split, men det litauiske marked får Heraklion, Málaga, Nice og Palma de Mallorca på rutekortet.

Fra hovedbasen i Riga er der primært regionale ruter, der fokuseres på. De 10 nye ruter går således til Baku, Beograd, Bilbao, Bukarest, Burgas, Hannover, Istanbul, Porto, Tivat og Jerevan.

19 ugentlige afgange fra Danmark
Flere af ruterne fra Riga kan være interessante for danske rejsende, idet der er gode forbindelse fra både København og Billund til internationale lufthavn i den lettiske hovedstad, hvorfra der kan rejses videre til 70 destinationer i rutenetværket.

I det kommende sommertrafikprogram vil Air Baltic således flyve to gange dagligt fra København til Riga, og fra Billund tilbydes der fem ugentlige afgange.

 

Relaterede artikler:

Mangel på reservedele får airBaltic til at wetlease

Første airBaltic-rute til Afrika

Ny Dubai-rute skal tiltrække skandinaver