Aalborg får lufthavnshotel

En udenlandsk hotelkæde står klar til at drive et nyt hotel ved Aalborg Lufthavn. Opførelsen af hotellet vil ifølge planerne begynde i sommeren 2010.

Aalborg Byråd har godkendtlokalplanen, og nu mangler den endelige finansiering at falde på plads, der skal sikre opførelsen af et nyt hotel ved Aalborg Lufthavn. Det skriver Nordjyske.dk.

Ifølge avisen skal en udenlandsk hotelkæde være ansvarlig for driften af lufthavnenshotellet. I øjeblikket forhandles med flere investorer omkring projektet. Forhandlinger ledes af advokat Peter Lundmark fra København.

“Vi skal nu udarbejde et detailprojekt og indhente en byggetilladelse. Vi vil i gang så hurtigt som muligt og forventer at kunne begynde byggeriet til sommer,“ oplyser Peter Lundmark til Nordjyske.dk.

Det nye lufthavnshotel vil få en kapacitet på 120 værelser samt restaurant- og konferencefaciliteter. Det er planen, at hotellet skal opføres i direkte tilknytning til lufthavnsbygningen.

Ifølge Peter Lundmark forventes hotelletanvendt af forretningsfolk til møde- og konferencearrangementer. Herudover er hotellet også et tilbud tilturister og ikke mindstovernattende personale hos luftfartsselskaberne.

Illustration: Bundgaard & Kassow, Arkitektfirma MAA