Foto: (Eric Avenel, Air France)

Air France lancerer nyt WiFi-system

Air France ruller nyt WiFi-system ud på både kort-, mellem og langdistanceflyene. Inden udgangen af 2020 vil alle selskabets fly have WiFi.

Message eller Surf. Det bliver fremover valgmulighederne for passagerer, som vil benytte WiFi, når de flyver med Air France på selskabets europæiske ruter. På selskabets oversøiske ruter vil passagererne derudover få mulighed for at vælge WiFi-produktet Stream.

Air France er i gang med at rulle et helt nyt WiFi-system ud i selskabets flyflåde, og i løbet af 2020 vil der være WiFi om bord i alle det franske selskabs fly.

Tre typer af forbindelser
Det nye system får navnet Air France Connect, og passagererne kan via deres smartphone, tablet eller computer på adgang til tre forskellige typer af WiFi-forbindelser.

Message er gratis og giver passagererne mulighed for at sende og modtage beskeder via Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage og WeChat tjenesterne under hele flyvningen. Endvidere kan passagererne tilgå websitet airfrance.com og Air France-app’en for at se eller ændre i deres Air France-reservationer.

Surf giver passagererne mulighed for at surfe på internettet og sende e-mails under hele flyvningen. Prisen varierer alt efter, om der er tale om en kort, mellemlang eller lang flyvning – fra tre til 18 euro. På langdistanceflyene kan man vælge kun at købe en times forbindelse ad gangen.

Stream er kun tilgængeligt på langdistanceflyvninger og giver ud over mulighederne på de to øvrige forbindelser også adgang til at streame film eller downloade større mængder af data via en højhastigheds WiFi-forbindelse.

Air France Connect vil være tilgængeligt for passagererne, så snart de er om bord i flyet og har aktiveret flytilstand på deres enhed.

Gradvist flere muligheder
Air France vil gradvist udbygge mulighederne i WiFi-tjenesterne om bord til også at omfatte informationer om flyvningen, shopping-tilbud og et udvalg af gratis film, serier, TV og dokumentarprogrammer.

Inden udgangen af 2018 vil Air France Connect være tilgængeligt på 22 af selskabets langdistancefly og otte kort- og mellemdistancefly, og ifølge planen skal alle Air France-fly være udstyret med WiFi inden udgangen af 2020.

 

Relaterede artikler:

Finnair lancerer WiFi på Europa-ruter

SAS ruller WiFi ud på Europa-ruter

VISA finansierer gratis WiFi hos British Airways