Air France opgraderer long-haul Business Class

Inden udgangen af 2010 vil Air France have installeret en ny Business Class-sektion i de første langdistancefly. Allerede ved indgangen til sommerfartplanen 2011 forventer Air France at have indrettet i alt 20 fly med de nye Business Class-sæder.

Det franske luftfartsselskab Air France introducerer inden udgangen af 2010 en ny og forbedredet Business Class-sektion på selskabets interkontinentale fly.

Deter først og fremmest nye sæder ombord, at kunderne vil hæfte sig ved, men også måltider og andre services har fået en opgradering.

De nye Business Class-sæder har følgende forbedringer:

-Et nyt lie-flat sæde med over 2 meters længdei udslået stand. Heruodver nye fodstøtter.
– Et mere simpelt og praktisk kontrolpanel.
– Et nyt og større opbevaringsrum.
– En 15“ (eller 38 cm) personlig wide-screen skærm i 16:9 format

I sommerfartplanen fra slutningen af marts måned 2011 vil omkring tyve fly have de nye Business Class-kabiner installeret. I 2013 vil det dobbelte antal fly (Airbus A330, Boeing 777 og Airbus A380) være udstyret med den nye kabineindretning.

Det er ikke kun sæderne, der bliver forbedret. Nye måltider er udviklet til servering ombord, og der er lagt planer for en mere hyppig udskiftning af menukortet i Business Class-kabinen.

“Under krisen i luftfartsindustrien, har Air France valgt at følge en investerings-strategi, der bl.a. har mundet ud i den nye Business Class. Opfyldelsen af denne ambition gør os i stand til at tilbyde vore kunder en mere behagelig rejse takket være en forbedret service og optimal komfort,”udtaler Christian Herzog, Senior Vice President Marketing, Air France-KLM i forbindelse med meddelelsen om produktforbedringen.