Atlantic Airways A319-100. (Foto: Ole Kirchert Christensen)

Atlantic Airways skrotter bonusprogram

Færøske Atlantic Airways går fra to til ét bonusprogrammer, når Súlu-programmet gradvist går over i historien. I stedet øges samarbejdet med SAS EuroBonus.

Færøerne er kendt for smukke landskaber, historie, kultur og et stolt folkefærd. Netop stoltheden var en af årsagerne til, at det færøske Atlantic Airways hidtil har haft sit eget bonusprogram for flyrejsende.

Programmet med navn Súlubonus bliver lukket ned den 31. marts, hvorefter rejsende med flyselskabet fremover udelukkende vil optjene bonus på SAS EuroBonus.

At man skrotter Súlu-programmet er en del af den nye overordnede strategi, der hedder “Atlantic Airways kommer hjem…“.

Det er Atlantic Airways-direktør Jørgen Holme, der har en fortid hos SAS, der har besluttet sig for, at det færøske flyselskab skal styrke samarbejdet med SAS EuroBonus. Det tættere samarbejde med SAS betyder, at rejsende med Atlantic Airways får adgang til et bonusprogram, hvor de ikke alene kan benytte optjente bonuspoint, men også styrke medlemsniveauet ved at erhverve sig basispoint på flyvninger med Atlantic Airways.

En af fordelene ved det nye EuroBonus-samarbejde bliver også muligheden for at booke bonusrejser som enkeltbilletter med Atlantic Airways. Det vil ske fra den 1. april, hvor det tidligere var et krav, at der skulle optjenes nok point til en returrejse. Herudover får EuroBonus-medlemmerne i løbet af foråret mulighed for at booke bonusrejser med Atlantic Airways direkte på SAS´ hjemmeside.

For rejsende med Guldkort fra EuroBonus, det også fra denne dato være muligt at benytte CPH Express Fast Track, der en af de hurtige veje gennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn.Lempelig overgangsperiode
Atlantic Airways har valgt at lave en lempelig overgangsperiode for de kunder, der har været tilknyttet Súlu-programmet. Den 31. marts bliver således den sidste dag, hvor kunderne kan få Súlu-stempler, men optjente Súlu-billetter vil dog kunne bookes frem til den 31. januar næste år, mens seneste frist for at rejse på Súlu-billetter er den 31. marts 2016.

“Vi forsøger at have en så lempelig overgangsperiode som muligt, efter at kunderne i mange år har været vant til Sülu-programmet,“ siger administrerende direktør Jørn Holme fra Atlantic Airways.

Det betyder blandt andet, at Súlu-stempler ikke går tabt, men kan benyttes om delbetaling til Súlu-billetter, indtil programmet vil blive endeligt afviklet. Et til tre stempler i kortet giver adgang til en Súlu-billet til 900 kroner, fire til seks stempler udløser en billet til 600 kroner, mens syv til ni stempler reducerer prisen til 300 kroner. I alle tilfælde er priserne eksklusive skatter og afgifter.

Atlantic Airways understreger også den lempelige ordning ved at understrege, at Súlu-programmet lukkes ned over en etårig periode, selvom det er muligt i henhold til medlemsbetingelserne at sætte programmet ud af kraft i løbet af blot 90 dage.