​Aviator Lounge uden særpræg

Handlingselskabet Aviators lounge i Københavns Lufthavn er godt besøgt grundet den centrale placering og fordi adgang kan opnås, ved et utal af kombinationer med diverse kort og selskaber. Sidstnævnte kan være en af årsagerne til, at loungen mangler et særpræg og at man føler sig velkommen og ”hjemme”. Loungen ligger en trappe op fra transithallen lige ved udgangen til finger B i terminal 2. Indgang og registrering deles med Copenhagen Apartment Lounge. Upersonlig Registrering og adgang til loungen fungerer nærmest mekanisk og selv om man bliver modtaget høfligt og venligt, føler jeg mig ikke personligt modtaget. Øjenkontakten og smilet mangler…

Bedømmelse

Total bedømmelse

Oversigt :
Plus: God udsigt, central placering

Minus: Upersonlig

Aviator Lounge i Københavns lufthavn er okay og fungerer fint. Men den mangler særpræg og den indbydende fornemmelse.

Handlingselskabet Aviators lounge i Københavns Lufthavn er godt besøgt grundet den centrale placering og fordi adgang kan opnås, ved et utal af kombinationer med diverse kort og selskaber. Sidstnævnte kan være en af årsagerne til, at loungen mangler et særpræg og at man føler sig velkommen og ”hjemme”.
Loungen ligger en trappe op fra transithallen lige ved udgangen til finger B i terminal 2. Indgang og registrering deles med Copenhagen Apartment Lounge.

Upersonlig
Registrering og adgang til loungen fungerer nærmest mekanisk og selv om man bliver modtaget høfligt og venligt, føler jeg mig ikke personligt modtaget. Øjenkontakten og smilet mangler – det bliver noget upersonligt.

Loungen er upraktisk anlagt, med mange niveauforskelle og små trapper, som besværliggør kunsten med at balancere en kaffekop med en trolley på slæb. Ved mit besøg – omtrent midt på dagen – var loungen godt fyldt op med alt fra forretningsrejsende til charterturister og det var noget uoverskueligt at finde en plads.

Buffet og brød
Fra indgangen går man lige ind i buffetområdet, der byder på diverse kolde anretninger. Ved mit seneste besøg var det friske salater, grøntsager, frugt og pålæg. På den modsatte side af buffeten var en afdeling dedikeret til brød og rundstykker. Maden er fin nok, men føles meget industriproduceret.

Diverse drikkevarer så som fadøl, sodavand, juice og spiritus findes ved buffetområde og et par gode kaffeautomater sørger for diverse varme drikke.

God udsigt
Den ene langvæg i loungen vender ud mod flyenes parkering og landingsbanen. Langs den samme langvæg går en lang bardisk, hvor man kan nyde udsigten. Savner her nogle muligheder for udtag til strøm. Lysindfaldet i denne del af loungen er fint og modsat side af rummet består af små siddegrupper. Det er dog noget smalt og man skal manøvrere sig sikkert gennem for ikke at støde ind i en stol eller anden gæst.

Aviator Lounge er okay og opfylder behovet for en lounge. Har man mulighed for at vælge, vil jeg dog anbefale en af lufthavnens øvrige lounges.

Plus: God udsigt, central placering

Minus: Upersonlig

Bedømmelse: 3 af 6 stjerner

Fakta boks
Betingelser for adgang – se evt. regler fra de enkelte flyselskaber og kortudstedere
  • Diners Club Card, Priority Pass samt diverse øvrige kort
  • Rejsende med AirFrance/KLM og andre selskaber
  • Adgang kan købes fra 169 kroner
Åbningstider Søndag – fredag kl. 05:00 – 20:30
Lørdag: 05:00 – 20:00
Placering Mellem A- og B-gates, terminal 2
Mad Brød, rundstykker, pålæg, salat, diverse kager, snacks og frugt
Drikke Udvalg af varme og kolde drikkevarer
Toilet i lounge Ja
Bad Nej
Rygerum Ja
WiFi Ja – mod login
Mulighed for ombooking, ændring af sæde m.m. Nej
Website http://360.cph.dk/aviator-lounge

Om anmelderen
Joakim J. Hvistendahl er hvad, man kalder en Frequent Flyer. Med over 100 rejsedage om året, er han mangeårigt Guldmedlem hos SAS og Platinum-medlem i Flying Blue-programmet hos Air France-KLM. Joakim vil løbende anmelde lounges, flyselskabernes nye kabiner og sæder, samt sikre at læserne på CHECK-IN.dk får et frisk pust ude fra luftfartens virkelige verden. Joakim er oprindelig fra Norge, men har været bosat i Danmark siden 2002.

Fotos: Joakim J. Hvistendahl.