Pre-select dining service hos Qatar Airways. (Foto: Qatar Airways)

Bestil luksus-middagen før afgang

Det prisbelønnede flyselskab Qatar Airways ønsker fortsat at forbedre servicen, og nu har passagererne fået muligheden for at forudbestille middagen på udvalgte afgange.

Servicen er allerede i top, men det betyder nødvendigvis ikke, at der er plads til forbedringer.

Qatar Airways er kendt for sin ypperlige service, men det mellemøstlige flyselskab går nu skridtet videre og introducerer endnu en mulighed for passagerer rejsende på premium-klasser.

Nu er det nemlig blevet muligt for passagerer på First Class og Business Class at forudbestille middagen ombord fra 14 dage før afgang og helt frem til 24 timer før take-off. Servicen er tilgængelig på langdistanceruter fra flyselskabets base i Doha og til udvalgte destinationer i Europa, Nord- og Sydamerika, Australien samt New Zealand.

Passagererne kan på forhånd vælge én hovedret fra á la carte-menuen, og det kan let gøres via flyselskabets hjemmeside eller en app på mobilen.

Uovertruffen oplevelse
Koncernchef i Qatar Airways, Akbar Al Baker, fortæller i en pressemeddelelse, hvorfor flyselskabet har valgt at introducere endnu en mulighed for kunderne på premium-klasserne.

”Vi søger konstant innovative måder at forfine og forbedre vores produkter og service. At give vores premium-passagerer mulighed for at vælge deres måltider, inden de flyver, er endnu et eksempel på vores uovertrufne oplevelse ombord,” siger han.

Ser man på listen over de udmærkelser, Qatar Airways har fået, hersker der ingen tvivl om, at flyselskabet leverer en topklasse-service, hver eneste gang et fly går i luften.

”Vores nye forudbestillings-service følger introduktionen af vores nye banebrydende Business Class-sæde, Qsuite, tidligere i år, hvilket understreger, hvorfor Qatar Airways blev anerkendt for at have verdens bedste Business Class i 2017 ved Skytrax-prisuddelingen,” siger Akbar Al Baker.

Nye destinationer
Ved at tilbyde kunderne en forudbestillings-service tager Qatar Airways deres niveau af service til nye højder. Passagererne kan gå ombord velvidende, at deres favorit-middag venter på dem. Og middagen bliver først serveret, når man ønsker det.

Der skal naturligvis også være tid til at nyde Qatar Airways’ prisbelønnede underholdningssystem, Oryx One, som byder på op til 4.000 muligheder i form af blandt andet de nyeste blockbuster-film, tv-serier, musik og spil.

I fremtiden vil passagerer med Qatar Airways desuden få et endnu større udvalg af destinationer verden over. Flyselskabet introducerer nemlig hele 26 nye destinationer fra nu og til slutningen af 2018. Chiang Mai (Thailand), Rio de Janeiro (Brasilien) og San Francisco (USA) og Santiago (Chile) er blot nogle af de nye og spændende destinationer, der kommer på programmet.

Udover at være blevet kåret til årets bedste flyselskab i 2017 – og med den bedste Business Class – har Qatar Airways i år også fået fornem hæder i form af priserne som det bedste flyselskab i Mellemøsten og flyselskabet med den bedste First Class-lounge i verden.

 

Relaterede artikler:

Qatar Airways tilbyder dobbeltseng i luften

Qatar Airways straffer Airbus

Qatar Airways i samarbejde med lavprisflyselskab

Qatar Airways køber sig ind i italiensk flyselskab

Qatar Airways åbner fjerde Thailand-rute