Bestil SAS lounge-adgang ved online check-in

Fra den 11. november bliver det nu muligt for alle SAS-kunder via hjemmesiden at købe sig adgang til lounge, selvom man ikke rejser på en billettype, der automatisk kvalificerer til det.

I Købehavns Lufthavn har SAS to lounges til rådighed for sine passagerer. De ligger begge i Terminal 3 til venstre efter Fast Track. Disse lounges har hidtil været forbeholdt rejsende på Economy Extra eller Economy Plus, men inden længe bliver den ene lounge tilgængelige for alle rejsende via online bestilling

Det er SAS Lounge som også rejsende på Go-billetter vil få adgang til. Det kræver blot, at man betaler 219 kroner enten ved betaling med kreditkort ved indgangen til loungen eller fra den 11. november via selskabets hjemmeside, når man foretager online check-in.

Samme tilbud bliver i øvrigt tilgængeligt i SAS Lounge i Stockholm, Oslo, Helsinki og Bruxelles for alle internationale passagerer. SAS har også en SAS Gold Lounge i Københavns Lufthavn, men den er forbeholdt selskabets guldkortholdere.

Kan risikere at blive afvist
Åbningstiden er fra kl. 05.30 til 30 minutter før sidste SAS-afgang, hvilket typisk vil være kl. 22.30.

SAS gør opmærksom på, at der kan forekomme situationer, hvor det vil være nødvendigt at afvise passagerer, der har tilkøbt sig adgang til loungen, hvis loungen på det pågældende tidspunkt har nået sit besøgsmaksimum. I sådanne tilfælde vil passageren kunne få refunderet betalingen for lounge-adgang.

“Jeg har aldrig hørt om, at det er sket.Vi har for nylig foretaget en ombygning af loungen med et mere dynamisk indhold. Den kan nu rumme flere personer end tidligere og er meget baseret på rejsende, der gerne vil hurtigt ind og ud,“ forklarer pressechef Trine Kromann-Mikkelsen fra SAS i Danmark.

Forudbetaling af bagage

Samtidig med lancering af online betaling for lounge-adgang, introducerer SAS tilsvarende betaling af extra bagage. Det kan ske ved online check-in på hjemmesiden eller i en af de såkaldte CUSS-automater i lufthavnen.

SAS understreger dog, at det kun gælder for ekstra stykke bagage og ikke for specialbagage eller bagage, der vejer mere end de tilladte begræsninger.