Casper Bock skifter 1. juli fra Radisson Blu Scandinavia til lille danske iværksættervirksomhed.

Brancheprofil forlader hotelkæde

Casper Bock forlader Radisson Blu Scandinavia for at skifte til lille iværksættervirksomhed, der laver online platform til booking af mødelokaler.

Casper Bock, Salgschef hos Radisson Blu Scandinavia, skifter den 1. juli job til Sales Director i iværksættervirksomheden Gaest.com, hvis ambition er at gøre for mødelokaler, hvad Airbnb har gjort for overnatningssteder.

Det er et stort karrieremæssigt skift, men Casper Bock er sikker på det er det rigtige valg:
“Jeg kan se masser af spændende fremtidsmuligheder i Gaest. En online platform for alle typer af mødelokaler trænger vi til i min branche. Det er et helt nyt format. Sådan en platform findes ikke endnu, og da jeg hørte om idéen kunne jeg straks se, at den har et enormt potentiale.”

Casper Bock har kendt to af stifterne af Gaest, Christian Schwarz Lausten og Anders Boelskifte Mogensen, i snart mange år, gennem forskellige netværk indenfor rejsebrancen. Casper Bock hørte først om projektet, da de to stiftere ville høre hans mening om, hvad den etablerede møde- og konferencebranche ville synes om en online platform for alle typer af mødesteder. Han blev med det samme inspireret af ideen.

”Tiden er kommet til at du kan booke et mødelokale online, lige så nemt som du kan booke en flybillet eller en overnatning,” siger han.

Casper Bock mener at Gaest kan hjælpe med det næste store digitale skridt, og samtidig udvide mødemarkedet ved at få virksomhederne til at arbejde sammen på tværs af brancher. Når alle har adgang til en overskuelig online platform, hvor alt er nemt og hurtigt at gå til, så kan man i teorien booke sin nabos mødelokale, og dermed løse problemer med mangel på mødefaciliteter og overskydende kvadratmeter på én og samme gang.

Store internationale planer
Medstifter af Gaest, Anders Boelskifte Mogensen, er begejstret for at få Casper Bock med på holdet.

”At Casper vælger at tage med på denne her rejse sammen med os, tager jeg som en cadeau til vores ide og måde at arbejde på,” siger han og fortsætter:

”Radisson Blu Scandinavia har en af de mest succesfulde konferenceafdelinger i Danmark, så Casper kan tilføre den nystartede virksomhed Gaest masser af erfaring. Han er en stor faglig kapacitet, og samtidig en meget vellidt person i branchen, og det går godt i spænd med Gaests vision om opbygge en imødekommende online tjeneste, som vil favne alle: Fra de store etablerede hotelkæder, til de små virksomheder, som både kan tjene penge, og udvide deres netværk ved at leje ledige mødelokaler ud til andre virksomheder,” forklarer Anders Boelskifte Mogensen.

Både Anders Boelskifte Mogensen og Casper Bock har store internationale planer med Gaest, som de mener, at mange andre lande har et stort behov for. Lige nu har Gaest fem ansatte, men i løbet af det næste halve år skal der ansættes yderligere 10-12 medarbejdere.