Byd på en opgradering hos Iberia

Nu kan rejsende med Iberia på selskabets hjemmeside byde på en opgradering fra turistklasse til Business Class.

Som en del af den nye kommercielle strategi hos det spanske flyselskab Iberia forsøger man nu at optimere belægningen på selskabets flyvninger samt øge kundernes rejseoplevelse.

Det sker blandt andet gennem en særlig ordning, hvor rejsende med en turistklassebillet kan byde på en opgradering til Business Class. Et par dage før rejsen, vil de rejsende der har budt højest få besked om, at de har kvalificeret sig til opgradering.

Dermed kan man se frem til en bedre inflight-oplevelelse med mere benplads og komfort, men samtidig kan de heldige flypassagerer også nyde godt af adgang til VIP-lounge, check-in ved Business Plus-skrankerne samt fast track gennem sikkerhedskontrollen.

Adgang til at byde på en opgradering har alle rejsende uanset valg af bookingkanal. Har man booket direkte på Iberias hjemmeside, via callcentret eller gennem et rejsebureau kan man således være med i budkampen. Det eneste der kræves er, at man besøger Iberias hjemmeside og via “Manage your booking“ funktionen lægger et bud ind på den aktuelle flyvning, hvor man ønsker at blive opgraderet.

Man har mulighed for løbende at ændre sit bud eller annullere buddet op til fem dage før afrejse. På dette tidspunkt vil de højestbydende passagerer få meddelelse om det vindende bud.

Ny Business Class på langdistanceruter
Hos det spanske IAG-flyselskab tilbyder man Business Plus på langdistanceruterne med flatbeds, avancerede IFE-systemer og madoplevelser i verdensklasse. På mellemdistanceruterne til Moskva, Tel Aviv, Accra, Malabo og Lagos er flyene indrettet med en såkaldt Business Club-sektion med bredere sæder og en tablet-PC som erstatning for IFE-systemet.

Rejser man derimod på Business Class med Iberia på de korte ruter samt indenrigsruterne vil der være mere benplads samt alt godt fra det spanske køkken.

Det nye Business Plus produkt på Iberias langdistanceruter så første gang dagens lys på det første af otte nye Airbus A330-300 fly, som selskabet fik leveret tidligere på året. Indtil videre betjener Iberia de nordamerikanske destinationer, Boston, Chicago og New York-JFK, med de nye Airbus-fly.