Byd ind på en opgradering

Snart kan SAS-kunder byde på en opgradering til Plus eller Business. Flere kunder får dermed større mulighed for at bruge SAS’ bedste produkter.

SAS introducerer nu en enkel og smidig måde at byde på en opgradering, hvad enten flyrejsen går til USA, Asien, Europa eller Norden. Det nye produkt hedder SAS Upgrade, og man bestemmer selv, hvor meget man vil byde på en opgradering til SAS Plus eller SAS Business. Det er endda muligt at betale med EuroBonus-point. De højeste bud får opgraderingen.

”Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye og innovative tilbud til vores kunder. Nu giver vi vores kunder mulighed for at byde på en opgradering og gøre en god handel. På den måde får flere af vores kunder langt større mulighed for at bruge SAS’ bedste produkter,” siger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og udviklingsdirektør i SAS.

Det vil være muligt at betale for opgradering med både EuroBonus-point og betalingskort, og som noget helt nyt kan opgraderinger på indenrigs og i Europa også betales med EuroBonus-point. Det er også nyt, at der tjenes bonuspoint på opgraderingen. Flyrejsen kan opgraderes inden for Norden og Europa til SAS Plus og på de lange rejser til USA og Asien til SAS Plus eller SAS Business.

Ændre eller aflyse bud
Man kan byde på en opgradering straks efter booking og frem til 48 timer før afrejse. Kunderne vil få besked via mail 36 timer før afrejse, hvis buddet accepteres. Man betaler først og kun, hvis buddet accepteres. Man kan ændre eller aflyse sit bud frem til 48 timer før afrejse.

Når man opgraderer til SAS Plus får man en række fordele blandt andet fast track-adgang, lounge med WiFi, arbejdscomputere, skønt miljø, mad, drikkevarer, aviser osv. samt mad og drikkevarer ombord og flere EuroBonus-point. Med en opgradering til SAS Business får man yderligere fordel af blandt andet Sleeper seat, Komfortkit, restaurantoplevelse om bord samt endnu flere EuroBonus-point.

Erstatter Optiontown
Den nye opgraderingsside findes fra 25. april på www.sas.dk/upgrade, og er en helt ny side, der er mere simpel og teknologisk avanceret.

Leverandøren bag den nye opgraderingsmulighed er Plusgrade. SAS Upgrade erstatter opgradering via Optiontown. Muligheden for at købe opgradering i lufthavnen vil fortsat eksistere, og kan købes fra 22 timer før afrejse.