Eventyr Lounge bliver på 850 kvadratmeter med 200 siddepladser.

CPH får ny lounge

Handlingselskabet Menzies åbner til marts en ny lounge i Københavns Lufthavn. Loungen bliver den eneste i non-Schengen området.

I starten af marts i år får Københavns Lufthavn en ny lounge, som vil blive drevet af handlingselskabet Menzies Aviation. Og modsat de eksisterende lounges i CPH, så får den nye lounge en placering, som på to områder vil komme til at skille den ud fra de andre.

For det første bliver den nye lounge med navnet Eventyr Lounge den eneste CPH-lounge i non-Schengen området i lufthavnens Finger C. Det vil betyde, at de rejsende til non-Schengen landene kan sidde længere i loungen end hvis de skulle gennem paskontrollen på turen fra loungen ud til gaten.

menzies-lounge2For det andet får loungen en udsigt, som nok kun overgås af udsigten fra lufthavnens kontroltårn. Den bliver nemlig placeret på taget af Finger C med et mere end 180 graders panorama vue ud over lufthavnen, Øresund og det sydlige Amager.

Dansk design
Den 850 kvadratmeter store lounge får 200 siddepladser og et udbud af mad og drikkevarer, der ifølge Menzies Aviation gerne skulle være af højere kvalitet end i de nuværende lounges i Københavns Lufthavn.

Møblementet vil være dansk design fra Hay og Erik Jørgensen. Desuden vil loungen blandt andet også have et vinotek, kaffemaskiner med laktosefrie produkter og badefaciliteter.
menzies-lounge3
Halal-godkendt
Det er endnu usikkert hvilke flyselskaber, der vil indgå kontrakt med Menzies Aviation om at lade deres kunder benytte loungen. Men Menzies Aviation har blandt andet British Airways og Iberia i sin kundeportefølje i Københavns Lufthavn. Det britiske handlingselskab har været tilstede i CPH siden foråret 2015, da man overtog handlingen af Norwegian fra Aviator, der på det tidspunkt hed Novia.

Menzies Aviation går efter at få loungen halal-godkendt – som det eneste sted i Københavns Lufthavn. Noget der uden tvivl vil gøre lounge attraktiv overfor de arabiske flyselskaber i Københavns Lufthavn og måske få Emirates til at forlade Aviator-loungen og give sine business class-passagerer adgang til Menzies’ eventyr-lounge, der kommer til at ligge i starten af den finger hvorfra selskabet hver dag flyver til Dubai med Airbus A380-fly.

I december sidste år søgte Menzies efter en leder af den nye lounge. Det blev et af de mest læste jobopslag på CHECK-IN.dk i 2016.

 

Relaterede artikler:

SAS Ground Handling mister storkunde til Menzies

Menzies vinder fortsat frem i CPH

Menzies vender tilbage til CPH

Emirates: Ublu pris forhindrer lounge i CPH