Cypern ny Star Tour-destination fra Aalborg

Danmarks næststørste rejsearrangør Star Tour fortsætter ekpansionen i det nordjyske. Fra sommeren 2012 bliver Cypern den sjette charterdestination fra Aalborg Lufthavn.

I 2010 rejste mere end 66.000 chartergæster på ferie fra Aalborg Lufthavn. Af dem var hver tredje gæst hos Danmarks næststørste rejsearrangør Star Tour, der i løbet af 10 år har tilkæmpet sig en markedsandel på 35 % i det nordjyske område,

I 2012 sommeren 2012 udvider Star Tour med endnu et rejsemål fra Aalborg Lufthavn. Det er Cypern, som bliver den sjette Star Tour-destination fra den nordjyske lufthavn.

Men Cypern er ikke en ny destination fra Aalborg Lufthavn. Således har rejsearrangøren Århus Charter fire afgange til Cypern i løbet af oktober måned i år. Men med status som sommerrejsemål for Star Tour i 2012 kommer der en volumen på 3.000 flysæder til Cypern ind i det nordjyske marked.

Udover Cypernforvejen tilbyder Star Tour i forvejendestinationerne Antalya, Dalaman, Kreta, Mallorca og Rhodos. Star Tour forventer efter tilføjelsen af Cypernat sende mere end 25.000 chartergæster afsted fra Aalborg Lufthavn i den kommende sommer.

“Når vi nu fejrer vores 10 års jubilæum i Nordjylland, er det med en meget stor glæde og stolthed over, at have opnået så flotte resultater på så relativt kort tid. En del af æren er helt klart Aalborg Lufthavns, der efter min mening er Danmarks mest chartervenlige lufthavn, og som har arbejdet hårdt for både at glæde kunder og os som rejsearrangør,“ mener salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour.

Men det er ikke kun Aalborg Lufthavn, der får glæde af Star Tour´s satsning i det jyske marked. Fra Aarhus Lufthavn tilbyder Star Tour næste sommer Mallorca som ny destination, mens Sardinien bliver ny destination fra Billund Lufthavn.

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredjestørste charterlufthavn. Men der er stadig et stykke vej op til Billund Lufthavn, der i 2010 havde over 466.000 afrejsende chartergæster – hvilket vil sige 400.000 flere end Aalborg Lufthavn. I Aarhus Lufthavn var der knapt 30.000 afrejsendechartergæster i 2010.