Direkte charterfly fra København til Cuba

Rejsearrangørerne Spies og Star Tour vil fra december 2011 tilbyde direkte charterflyvning fra Københavns Lufthavn til Varadero på Cuba. De to konkurrenter er gået sammen om i fælleskab at udnytte kapaciteten på et charterfly fra Thomas Cook Airlines.

Om præcis et års tid kan de første flypassagerer i Københavns Lufthavn sætte sig til rette i en Airbus A330-200 fra luftfartsselskabet Thomas Cook Airlines med kursmod ferieparadisetVaradero på Cuba.

Det er resultatet af et samarbejde mellem de to chartergiganter Spies og Star Tour, der i perioden fra 22. december 2011 hver anden uge frem til 15. marts 2012 vil tilbyde oversøiske vinterrejser til Cuba.

“Vi ved af erfaring, at de fleste Cuba-gæster vælger en ren sol- og badeferie i Varadero med mulighed for en en- eller todages tur til Havana. Vi vil dog også kunne tilbyde kombinationsrejser med 4 dage i Havana og 10 dage i Varadero,“ siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Det er første gang i flere år, at der flyves direkte til Cuba fra Danmark. Der flyves med en Airbus A330-200 fra Thomas Cook Airlines. Flyet vil være indrettet i en udgave med i alt 49 RoyalClass-sæder samt 274 sæder med ekstra benplads til de resterende passagerer.Spiesstarter salget af rejserne i januar måned til priser fra 11.900 kr. for to ugers ophold.

Skal man rejse med Star Tour, må man vente med at bestille til marts 2011, hvor salget starter hos TUI-rejsearrangøren. Men salgsdirektør Stig Elling lover dog, at gæsterne kan for-registrere sig, før salget åbner.

“Cuba er et fantastisk land, der har så mange oplevelser at byde på, udover de vidunderlige strande og vandet, og snart er det oprindelige Cuba forandret for altid, så det er nu, hvis man vil opleve Fidel Castros Cuba med alt hvad det indebærer. Vi tilbyder både sol og badeferie med base i Varadero og TEMA rundrejser med fokus på kultur og natur,“ fortæller Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Ifølge Stig Elling kan Star Tour tilbyde de bedste hoteller på Cuba, bl.a. et stort udvalg af all-inklusive hoteller, da det tyske moderselskabet TUI allerede i dag er størst på Cuba.

Star Tour og svenske Fritidsresor råder over i alt 100 pladser på flyet, der også er beregnet for det svenske marked, da det starter ud af Stockholm.Spiesfår dermedca. 223 sæder at fordele til salg i Danmark samt til søsterselskaberne Ving og Globetrotter på det svenske marked.

Foto: Det er snart sidste chance for at opleve Fidel Castros Cuba, med alt hvad det indebærer.