Bravo Tours-direktør, Peder Hornshøj, kunne onsdag løfte sløret for en ny rute fra Aalborg til Mombasa i Kenya. (Foto: Joakim J. Hvistendahl)

Charterselskab satser på langrutetilbud fra Aalborg

Bravo Tours lancerer til januar direkte charterflyvninger fra Aalborg til Mombasa i Kenya. Der flyves med mellemdistancefly, hvor der skal tankes på halvvejen.

Bravo Tours har netop præsenteret den seneste satsning fra Aalborg Lufthavn: Safari-ferie i Kenya. Fra den 17. januar 2017 vil Bravo Tours gennemføre i alt fire direkte flyvninger til Mombasa, som er Kenyas næststørste by. Det fortalte selskabet på et pressemøde i Aalborg Lufthavn, onsdag.

Flyvningerne skal imidlertid ikke gennemføres med noget, der tilnærmelsesvis minder om et langdistancefly, som man normalt vil forbinde med en rejse på godt 7200 kilometer. Bravo Tours, der er en del af Primera Travel Group, har nemlig valgt, at rejsen skal tilbagelægges med et mellemdistancefly af typen Boeing 737-800 fra koncernens eget flyselskab, Primera Air.

I alt bliver rejsetiden 10 timer og 45 minutter inklusiv en halv times mellemlanding i Hurghada i Egypten for at tanke.

Comfort-klasse
En 737-800 har en maksimal kapacitet på 189 sæder. Det Primera Air-fly, der skal flyve til Mombasa for Bravo Tours, konfigureres imidlertid med 13 sæder færre, således at kapaciteten bliver 176 sæder.

Det gør man for at gøre plads til en særlig Comfort-klasse på flyet, fortæller administrerende direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj, til CHECK-IN.dk.

”Vi vil tilbyde en Comfort Class, hvor sædet i midten på de forreste rækker tages ud for at give bedre plads. Men alle passagerer får serveret mad to gange under flyvningen.”

Sol, sand og safari
Bravo Tours, der i forvejen betjener en række andre charterdestinationer fra Aalborg, vil med den nye destination i Kenya tiltrække rejsende, der ønsker sol, sand og safari, lyder salgsbudskabet.

Alle rejser udbydes som to-ugers rejser. Enten som rendyrkede badeferier ved Det Indiske Ocean eller som kombinationsrejser med badeferie og safari.

”Vores rejsende efterspørger altid sol og varme, men flere og flere ønsker også oplevelser. Derfor mener vi, at kombinationsrejser med safari vil være et tilbud, der rammer godt,” siger Peder Hornshøj.

Flere muligheder fra Aalborg
I Aalborg Lufthavn er man naturligvis meget begejstrede for det nye tilbud fra Bravo Tours.

”Det er første gang, at vi har en direkte flyvning til det afrikanske kontinent syd for Sahara. Vi er rigtig glade for, at kunne tilbyde rejsende fra lufthavnen et bredt spektrum af destinationer – og nu også med safarimuligheder,” siger salgs- og marketingdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard.

Udover Kenya flyver Bravo Tours også til tre kanariske øer samt Egypten i det kommende vinterprogram fra Aalborg.

Relaterede artikler:

Bravo Tours: For mange rejser til salg i Billund

Bravo Tours: Vi sikrede Norwegian-rute

Primera Air udvider rute-tilbud

Ny rute fra Aalborg til Málaga

Aalborg sætter charterrekord