Den nyrenoverede Emirates-lounge har fået en særlig champagne-lounge. Foto: Emirates.

Emirates åbner dørene til sine lounges

Emirates giver nu rejsende på de billigste billetter adgang til sine lounges i Dubai International Airport.

Fremover vil det være muligt for medlemmerne af Emirates Airlines’ Skyward-loyalitetsprogram, og dem de rejser sammen med, at besøge Emirates’ lækre lounges i Dubai International Airport. Mod betaling kan de nemlig få adgang til de forskellige lounges, uanset hvilken klasse de rejser på.

De rejsende på økonomiklasse skal ved siden af medlemskortet til Skyward-programmet have 100 dollars, svarende til omkring 700 kroner, op af lommen, hvis de vil have adgang til en af de syv Emirates Business Lounges i Dubai’s store lufthavn. Hvis de ønsker en smagsprøve på forholdene i First Class Lounge, så skal de lægge omkring 1.400 kroner på bordet.

Business Class-kunder, der rejser med Emirates Airlines til og fra Dubai International Airport, har i forvejen adgang til Emirates Business Lounge. Hvis man gerne vil have mere end det, så kan business class-kunderne få adgang til First Class-loungen for et gebyr på 100 US dollars.

Gebyrene giver adgang til de forskellige lounges i fire timer. First og Business Class-rejsende såvel som sølv, guld og platin-medlemmer af SkyWards kan besøge Emirates’ lounges i Dubai ganske gratis.

Moderne interiør
Emirates har i alt syv lounges i Dubai International Airport, som fordeler sig i ankomsthallerne A, B og C, og hver ankomsthal har en First Class og en Business Class lounge.

Alle Emirates’ lounges er designet med fokus på detaljerne og med moderne interiør. Emirates forsøger hele tiden at forbedre deres lounges. I oktober sidste år indviede Emirates således sin nyrenoverede og udvidede Business Class-lounge i Terminal B i Dubai International Airport.

Loungen kan nu rumme helt op til 1.500 passagerer på samme tid. Det er 40 procent flere end tidligere. Passagererne har fået næsten 1.000 kvadratmeter at boltre sig på. Renoveringen og udvidelsen har kostet mere end 70 millioner kroner og har taget to år at gennemføre.

I et nyt sundhedsområde kan man tanke op med frugt og smoothies. Foto: Emirates.

Behov for koffein-fix
Emirates’ premiumkunder kan nu se frem til en forbedret loungeoplevelse med tre nye særskilte såkaldte ”konceptområder”. Det første er et ”barista-område”, hvor rejsende med behov for et ”koffein-fix” døgnet rundt kan nyde gratis drikkevarer lavet af Costa Coffee’s baristaer samt et frisk udvalg af kager.

Det andet er et område med sund mad. Det giver rejsende mulighed for at rehydrere og genoplade før deres fly med et udvalg af frugt og vand. Den har også en sund menu af gourmetsandwich, wraps og salater samt et udvalg af sundere drikkevarer såsom juice og smoothies.

Det tredje nye område er en eksklusiv Moët & Chandon champagnelounge skabt eksklusivt til Emirates. Som supplement til champagnen laver Emirates’ kokke et unikt udvalg af kanapeer – fra sød til krydrede smag.

De tre nye områder supplerer de syv andre steder i loungen med gourmet retter tilberedt af kokke på stedet og gratis komplet barservice, som omfatter premium vin, spiritus og champagne. I det kommende år vil Emirates søge at forbedre kundeoplevelsen ved at indføre en sportsbar og cocktailbar i sine lounges.

Fordoblet legeområde
Alle fødevarer og drikkevarer, der tilbydes i loungen er gratis for Emirates First Class og Business Class kunder, såvel som Emirates Skywards Platinum, Gold og Silver-medlemmer.

Ud over de nye områder med mad og drikke, så er loungens legeområde blevet fordoblet i størrelse, ligesom Spa-området er blevet renoveret og nu tilbyder hår-, skønheds- og terapibehandlinger. I loungen kan de rejsende også tage et bad, gå på internettet eller se tv.

 

Relaterede artikler:

Ny Business Class-lounge med plads til 1.500