Emirates indfører limousineservice for danske kunder

Emirates introducerer som det første luftfartsselskab i Norden en eksklusiv limousineservice. Med den såkaldte Chauffeur Drive Service bliver First- og Business Class-passagererne fremover hentet af Mercedes-biler og kørt til og fra Københavns Lufthavn.

Emirates er i forvejen kendt for noget af luftens absolut ypperligste service, og nu forbedrer det ekspansive mellemøstlige luftfartsselskab servicen på jorden.

Fra 1. april indfører Emirates nemlig sit såkaldte Chauffeur Drive Service (CDS) koncept i Københhavn og vil fremover hente ogbringe danske passagerer i Mercedes-biler.

Emirates bliver det første selskab i Norden med den eksklusive limousineservice, der kommer til at omfatte selskabetskunder på First Class ogBusiness Class.

Konkret betyder den nye Chauffeur Drive Service, at Emirates-passagerer på First og Business, der skal flyve fra København og bor inden for en radius af 40 kilometer fra lufthavnen, vil blive hentet og kørt til Københavns Lufthavn i sorte luksuriøse Mercedes-biler.

Det samme gælder, når kunden lander i København, hvor de ligeledes vil blive kørt fra lufthavnen og bragt til deres endelige destination.

Emirates havde premiere på sin rute fra København til Dubai 1. august sidste år med et Airbus A330-200, men opgraderede ved årsskiftet til et Boeing 777-200 og vil per 1. oktober indsætte de store Boeing 777-300 ER fly med 358 sæder.

Forlængelse af service

“Emirates Chauffeur Drive Service er en eksklusiv service, vi tilbyder vores passagerer på mange udvalgte destinationer rundt omkring i verden. Nu introducerer vi så som det første flyselskab chaufførservice i København. Med en flåde af sorte Mercedes E-klasse til vores First-passagerer og Mercedes S-klasse til vores Business-passagerer kan vi give vores passagerer ikke bare en komfortabel, afslappende flyrejse, men en luksusoplevelse fra rejsen tager sin begyndelse og helt til kundernes endelige destination,“ siger Teddy Zebitz, der er Emirates Area Manager Nordic Countries.

Det er Dansk Limousine Service, der står for Emirates CDS i Danmark. Flåden vil udelukkende bestå af sorte Mercedes-biler med Emirates-logo.

“Hvis man skal flyve på First eller Business med Emirates, og manfor eksempelbor i Lyngby, vil man fra 1. april kunne blive hentet på sin hjemadresse og kørt til lufthavnen som en naturlig del af rejsen. Og når man lander i CPH igen, bliver man hentet og kørt hjem til Lyngby. Det synes vi er den rette måde at begynde og afslutte sin First- eller Business Class-rejse med Emirates på,“ siger Teddy Zebitz.

Emirates flyver dagligt fra København til Dubai samt til 120 andredestinationer i 71 lande på seks kontinenter. Emirates opererer 170 wide-body Airbus og Boeing inklusive 21 Airbus A380’ere og har bestilt yderligere 236 fly til en værdi af mere end $84 milliarder.