A320-200 fra Balkan Holidays Air (BH Air).

Endnu en charterarrangør til Aalborg Lufthavn

Fra den 24. juni og hver tirsdag i højsæsonen bliver det nu muligt at flyve direkte på charterferie fra Aalborg Lufthavn til Bulgarien.

Noget tyder på, at 2014 bliver et stort charterår for Aalborg Lufthavn. Endnu en charterarrangør har meldt sin ankomst til den nordjyske lufthavn, der alene i 2014 voksede med 21 procent til 197.324 chartrerejsende til og fra lufthavnen.

Det seneste skud på stammen er SunCharter, der vil tilbyde Bulgarien fra Aalborg Lufthavn fra den 24. juni og hver tirsdag i løbet af højsæsonen. Der flyves med det bulgarske charterflyselskab BH Air til Burgas ved Sortehavskysten, men rejsemålet er Sunny Beach. Det forsøger SunCharter dog at nedtone ved blot at kalde destinationen for Bulgarien.

”Bulgarien har desværre fået et lidt blakket ry, efter det har været på tv, men alting er ikke som det man ser på fjernsyn. Vi har masser af børnefamilier, der hvert år nyder deres ferie i Bulgarien. Vores familiehoteller ligger ikke tæt på natteliv og støjende unge mennesker men i børnevenlige områder”, forklarer direktør Morten Pedersen fra Suncharter.dk.

En snes rejsemål
Med SunCharter som ny charterarrangør i Aalborg Lufthavn, kan lufthavnen nu bryste sig af at have et meget alsidigt charterprogram for sommeren 2014.

”Vi glæder os til at byde flere selskaber velkommen i Aalborg Lufthavn, så da vi fik en henvendelse fra SunCharter, var vi ikke i tvivl. Nordjyderne skal også have gode muligheder for at komme nemt på charterferie i Bulgarien”, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Fra Aalborg Lufthavn vil de store charterarrangører som Spies, Star Tour, Bravo Tours, Apollo Rejser og Falk Lauritsen tilbyde rejser fra den nordjyske lufthavn i 2014. Men også mindre charterarrangører som nytilkomne SunCharter, Sun Tours, Detur og Århus Charter vil være at finde i lufthavnen. Endelig har mindre nichearrangører som Best Travel, Gislev Rejser, Kulturrejser Europa og Nilles Rejser rejseoplæg fra Aalborg Lufthavn i løbet af året.