Erhvervslivet klar til at booke Norwegian

Det norske lavprisflyselskab Norwegian tilslutter sig nu Amadeus e-ticketing og BSP, hvilket gør selskabet mere tilgængeligt for erhvervslivets rejsende. Pumpegiganten Grundfos hilser det nye initiativ velkommen.

Det norske lavprisflyselskab Norwegian har hidtil voldt erhvervsrejsebureauerne og dermed også mange erhvervskunder problemer i forbindelse med booking og billetudstedelse.

Da Norwegian ikke hidtil har været tilsluttet Amadeus e-ticketing og BSP, har det været meget procestungt for erhvervsrejsebureauerne at booke og udstede billetter hos det norske lavprisflyselskab.

Men nu er Norwegian som et af de første lavprisflyselskaber blevet tilsluttet løsningen. For rejsebureauerne betyder dette, at Norwegian håndteres på en standardiseret måde, hvor booking, billettering og fakturering indgår.

”Nu vil kunderne oftere få tilbud om billetter med Norwegian igennem rejsebureauerne. Det betyder, at virksomhedernes rejseomkostninger reduceres betydeligt. Samtidig vil rejsebureauernes administration og administrationsomkostninger ved håndtering af rejser med Norwegian forenkles og reduceres. Det er en win-win situation for alle parter,” siger salgsdirektør Frank Nordbjerg Olesen i Norwegian.

Dette understøttes af Nomi Kustosz Andersen, der er leder af rejseafdelingen hos pumpegiganten Grundfos i Bjerringbro. “Vi har indtil videre i mange tilfælde valgt Norwegian fra, idet det procesmæssigt har været lettere at booke Cimber Sterling på indenrigsruten fra Karup til København.“

Nomi Kustosz Andersen understreger, at med en stor rejsevolumen som Grundfos repræsenterer, vil den ekstra tid brugt på Norweigan-bookingerne blive ganske betydelig.

Men det er ikke nok udelukkende at være tilgængelig via Amadeus e-ticketing og BSP. Der skal også være flere afgange at vælge imellem. “Nu har Norwegian taget et stort skridt med e-ticketing og BSP-løsningen. Så må vi se, om der i fremtiden er afgange nok på Karup-ruten,“tilføjer Nomi Kustosz Andersen.

Hun henviser her til Norwegians nuværende tre daglige afgange på ruten mellem Karup og København, hvor konkurrenten Cimber Sterling opererer op til 12 hverdagsafgange på ruten.