Få dit portræt på et rigtigt KLM-fly

De hollandske Delft-kakler er meget populære og kendte over hele verden. Som en del af en større nordisk Facebook-kampagne tilbyder KLM, at brugerne kan få lavet sit eget portræt på en Delft-kakkel ledsaget af et inspirerende budskab. De bedste virtuelle Delft-kakler skal dekorere et Boeing 777-300 fly.

Har du lyst til at rejse verden rundt, var det måske en idé at deltage i en ny konkurrence, som KLM har lanceret i Norden. Vinderne af konkurrencen bør dig vide, at man ikke selv skal ombord i et fly, men i stedet vil blive portrætteret på siden af en Boeing 777-200 sammen med andre vindere i den nye “Tile & Inspire“ kampagne fra det hollandske luftfartsselskab.

Kampagnengår i al sin enkelthed ud på, at KLM udfordrer Facebook-brugere i Danmark, Norge, Sverige og Finland til at skabe sin egen virtuelle Delft-kakkel. Det sker direkte på Facebook eller på hjemmesiden www.tileyourself.com, hvor man kan uploade et foto af sig selv samt skrive et inspirerende budskab.

Herefter skabes en af de karakterisktiske blå Delft-kakler, som et Boeing 777-200 fly senere vil blive dekoreret med. Er man en af deheldige vindere, vil det personlige portræt være at findepåfykroppen afdet store KLM-fly.

KLM understreger, at alle kan deltage i kampagne-aktiviteten, selvom man ikke har en Facbook-profil. Det skal blot ske på hjemmesiden, der er opsat til kampagnen.

Herudover skal man være opmærksom på, at det valgte budskab skal være på et af følgende sprog: kinesisk, hollandsk, engelsk, tysk, norsk, portugesisk, russisk, svensk, fransk og spansk. Danskerne og finnerne må således anvende et andet sprog end det nationale, hvis man vil deltage i konkurrencen.

Erik Varwijk, der er administrerende direktør i KLM udtaler:“Med denne nye kamapgne tager KLM endnu et skridt med ‘Journeys of Inspiration’ strategien. Kampagnen ‘Tile & Inspire’ er endnu et initiativ, der skal inspirere og engagere vore passagerer over hele verden. Det har vi med succes gjort ved tidligere kampagner.“

Delft Blue-kaklerne er en del af den hollandske tradition. Porcelæns-kaklerne blev typisk fremstillet med hollandske scenerier som eksempelvismøller og fiskerbåde.Billederne på kalklerne blev ofte ledsaget afet budskab eller visdomsord. Tidligere var mange hollandske huse dekoreret med dekarakteristiske kakler og fliser fra Delft.