Finnair arrangerer fodboldturnering for rejsebranchen

Onsdag den 9. marts afvikles Finnair Indoor Cup 2011, der er en fodboldturnering for rejsebranchen. Arrangementet finder sted på Fodboldfabrikken i Kødbyen i København, og arrangørerne håber at det kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed med flere hold og samarbejdspartnere.

Hvis man var ansat i rejsebranchen i det glade 80´ere vil mange kunne huske den årlige fodboldturnering, der blev afviklet i Greve Hallerne med Stand By som arrangør.

Nu vil Finnair forsøge at skabe en ny tradition for rejsebranchen. Det bliver i første omgang med Finnair Indoor Cup 2011, der afvikles onsdag den 9. marts fra kl. 17.00 på Fodboldfabrikken i Kødbyen i København.

Der er tilmeldt i alt 10 hold.. Erhvervsrejsebureauerne er repræsenteret ved American Express Business Travel, BCD Travel, Carlson Wagonlit Travel og VIA Travel. Fra leisure-bureauerne og turoperatørerne kommer Albatros, Kilroy/Jysk, FDM travel og Billetkontoret. Endelig stiller Finnair med et hold, ligesom journalist Kristian Boye Henriksen fra Finnair´s kommunikationsbureau har fået til opgave at finde et hold bestående af rejsejournalister.

“Hvis det forløber godt, vil vi eventuelt lave et weekend-arrangement næste gang med afholdelse en lørdag. Vi gentager det helt sikkert med flere aktører og på noget større plan,“ siger Jacob Nielsen, der er Client Manager hos Finnair og initiativtager tilarrangementet.

Der forventes omkring 70 spillere og ligeså mange heppere til fodboldfesten i Kødbyen. Der er præmier til de tre bedste hold. “Der spilles dog primært foræren og håneretten,“ mener Jacob Nielsen.

Foto: Finlands mest berømte fodboldspiller gennem tiderne er Jari Olavi Litmanen, der bl.a. spillede i Ajax, FC Barcelona og Liverpool. Han er dog ikke på banen i Kødbyen.