Finnair med verdens bedste lounge

Helsinki-Vantaa lufthavnen i Finland har verdens bedste lounge. Det er det finske luftfartsselskab Finnair, der netop har vundet titlen for sin Finnair Lounge, der har plads til 250 gæster og byder på blandt andet spa og sauna.

Glem alt om at en lounge blot byder på særligt lækre stole, gratis drikkevarer og friske aviser.

I Helsinki-Vantaa lufthavnen har luftfartsselskabet Finnair taget begrebet lounge til et nyt niveau med Finnair Spa & Sauna, der netop er blevet valgt til verdens bedste lounge.

Finnairs lounge i Helsinki-Vantaa lufthavnen vandt den prestigefyldte titel i konkurrence med 600 lounges over hele verden. 40.000 flyrejsende var med til at stemme Finnair loungen ind som den bedste i verden. Det er i øvrigt første gang, at vinderen af titlen findes uden for USA.

Finnairs Lounge og Spa åbnede i december 2009 i Helsinki-Vantaa lufthavnen og tilbyder foruden de normale fordele i en lounge også spa og wellness til de rejsende på selskabets afgange mellem Europa og Asien. Loungen ligger mellem gate 36 og gate 37 i Helsinki-Vantaa lufthavnens Terminal 2.

“The Finnair Lounge and Spa & Saunas indgår som en naturlig del af lufthavnens miljø og udtrykker Finnair’s ønske om at sikre gæsternes velbefindende. Vi ønsker at skille os ud med en excellent service på det stærkt konkurrenceprægede marked for flyvninger mellem Europa og Asien. Denne pris er en anerkendelse af vore bestræbelser,“ siger Markku Remes, der er ansvarlig for udvikling af Finnairs kundeservice i Helsinki-Vantaa lufthavnen.

Finnair-loungen har plads til omkring 250 gæster og omfatter seks individuelle badeværelser, stor buffet, bar og TV-områder. Til de arbejdslystne er der trådløst netværk, Apple iMac work stations og naturligvis også mulighed for at få genopladet sin mobiltelefon.

Finnair loungen er åben for Finnair og oneworld-rejsende på Business Class, mens andre kunder mod betaling også kan benytte området. Loungen er åben hver dag fra klokken seks om morgenen til midnat, mens spa- og sauna-området er åbent fra klokken 10.00 om formiddagen til23.00 om aftenen.

Helsinki-Vantaa Lufthavn (HEL) er Finlands største lufthavn og er beliggende 21 kilometer nord for Helsinki centrum. Lufthavnen med to terminaler og tre landingsbaner har over 13 millioner rejsende årligt og er således Nordens fjerdestørste lufthavn efter København-Kastrup, Oslo-Gardermoen og Stockholm-Arlanda.