Finnair – nu med “Priority Lane”

Finnair har den 1. december åbnet en fast track-facilitet i Helsinki-Vantaa lufthavnen. Produktet hedder “Priority Lane“.

I forbindelse med den nyligt afsluttede ombygning i Helsinki-Vantaa lufthavnen flyttede Finnair og alle Oneworld-selskaberne sammen i Terminal T2.

I forlængelse heraf åbnede den 1. december et Priority Lane check-in område, hvor pultene fra 219 til 222 er reserveret til hurtig check-in. Men også security-check er omfattet af Priority Lane, idet der er åbnet et ny afsnit, der vil være tilgængeligt på alle hverdage mellem 06.00 og 09.00 og igen mellem 14.30 og 17.30. På søndage er der åbent fra 14.30 til 17.30.

Finnair fly

Priority Lane kan benyttes af alle Business Class-kunder, der skal rejse på et fly, der har et AY-flynummer. Herudover er der også adgang for Finnair Plus Platinum/Gold/Silver-kortholdere samt Oneworld Emerald/ Sapphire/Ruby-kortholdere uanset serviceklasse, der rejses på.

Fredag den 11. december åbner det nye Via Lounge og Via Spa-område for lufthavnens transitkunder, samt rejsende til områder udenfor Schengen. Via Spa vil være åbent dagligt fra kl. 10.00 til 22.00 og tilbyder op til fire forskellige sauna-faciliteter.