Flere Finnair-fly til Nagoya og Osaka

Fra årsskiftet har Finnair udvidet beflyvningen af Nagoya og Osaka i Japan. Til Nagoya øges der til fem ugentlige afgange, mens Osaka får tilføjet en sjette ugentlig afgang. I den kommende sommerfartplan vil Finnair tilbyde 74 ugentlige flyvninger til 10 destinationer i Asien.

Finnair fortsætter med at øge på selskabets Asien-ruter. I øjeblikket foretages der forskellige justeringer i vinterfartplanen, således at frekvenserne til Nagoya og Osaka netop er blevet opgraderet.

Det betyder, at Finnair fra årsskiftet har indsat en ekstra ugentlig afgang på ruten mellem Helsinki og Nagoya. Afgangen bliver indsat på fredage og bringer således det samlede antal ugentlige afgange op på fem.

“Finnair styrker kontinuerligt positionen i trafikken mellem Europa og Asien. Vores Asien-strategi kører efter planen, og efterspørgslen er vokset betydeligt,“siger Mika Perho, der erFinnair’s Senior Vice President fra Commercial Division.

Også på ruten til Osaka er der indsat mere kapacitet. Fra 1. januar er der øget til seks ugentlige afgange på den populære Japan-rute.

Den 30. maj 2011 genåbner Finnair den direkte daglige rute mellem Helsinki og Singapore. Herudover øges også frekvenserne til Hong Kong fra juni måned. I sommerfartplanen vil Finnair derfortilbyde et rekordhøjt antal afgange med 74 ugentlige flyvninger på ruterne til 10 lande i Asien.

Foto: Finnair har fra årsskiftet justeret fartplanen, således at der tilbydes en ekstra ugentlig afgang til Nagoya og Osaka.