Første Dreamliner til Star Tour-søster

Det britiske charterflyselskab Thomson Airways modtog i sidste uge sit første Boeing 787 Dreamliner-fly. Efter planen skal Dreamlineren benyttes af Star Tour fra København til Den Dominikanske Republik i den kommende vintersæson.

Torsdag den 12. december kl. 09.30 ventes et Dreamliner-fly fra britiske Thomson Airways at sætte kursen fra København mod Puerto Plata i Den Dominikanske Republik på vegne af Star Tour.

Men det er ikke et helt almindeligt fly, som under rutenummer TOM832 skal flyve for Star Tour. Det er Boeing´s 787 Dreamliner-fly, som er udset til at gennemføre flyvningerne.

Første Dreamliner-fly blev leveret til Star Tour-søsterselskabet Thomson Airways i sidste uge. Flere tusinde mennesker var mødt op i Manchester Airport for at se nærmere på drømmeflyet, der ankom direkte fra Boeing´s Paine Field Airport i Everett i staten Washington.

Med ombord i flyet var repræsentanter fra Boeing Commercial Airplanes og Thomson Airways.

“Efter en lang ventetid er vi glade for at kunne tage imod det første 787 Dreamliner-fly som det første flyselskab i Storbritannien. Vi håber, at vores kunder vil sætte pris på den unikke oplevelse der venter i dette revolutionerende fly,“ sagde administrerende direktør Chris Browne fra Thomson Airways efter at flyet var landet i Manchester.

Til Florida og Mexico
Første kommercielle flyvning med Thomson´s Dreamliner sker i ugen fra den 8. juli, hvor der skal flyves fra Manchester til Orlando Sanford International i Florida og fra Glasgow til Cancun i Mexico. Senere på året skal der flyves direkte fra britiske lufthavne til Phuket i Thailand.

Dreamliner-udgaven hos den britiske charterflyselskab er indrettet med samlet 291 sæder, hvoraf de 47 er i en særlig Premium Club-kabine forrest i flyet.

Hos Star Tour har man lovet Premium Club-kunderne brede sælder med bedre benplads smat 30 kilo indchecket bagage. Herudover er der lounge-adgang, et tre retters måltid med tilhørende gratis drikkevarer. Endelig er der egen TV-skærm med film og anden underholdning i stolesædet foran.