Fortrød afsked med Cimber

Kommunikationschef Signe Thorup opsagde i juni måned sin stilling hos Cimber Sterling til fordel for nye udfordringer som seniorrådgiver i Københavns Lufthavns kommunikationsafdeling. Men i mellemtiden er det lykkedes Cimber-ledelsen at hente den taltentfulde kommunikationschef tilbage.

Torsdag den 1. september 2011 skulle Signe Thorup have tiltrådt i en ny stilling i Københavns Lufthavns kommunikationsafdeling som seniorrådgiver.

Men Signe Thorup når aldrig at tiltræde stillingen, idet hun i mellemtiden er blevet hentet tilbage til Cimber Sterling, der ikke har villet slippe den talentfulde kommunikationschef.

Hos Cimber Sterling venter en fremtid, der er mere offensivtorienteret end de seneste tre år, som rettelig talt har været med ryggen mod muren.

”Jeg har ikke kunnet sige nej tak til at være med til at opbygge Nordeuropas største regionale flyselskab. Det bliver en ekstremt spændende tid i Cimber Sterling og ikke mindst på kommunikationsområdet. Det har været tre hektiske år for hele virksomheden og især på min position, og nu glæder jeg mig til også at være med til opturen, hvor udviklingen af et nyt set-up er i fokus,“ siger Signe Thorup om baggrunden for hendes beslutning.

En beslutning, der har vakt glæde i Cimber-ledelsen, der ikke har lagt skjul på, at de gerne så Signe Thorup fortsætte i stillingen.

”Jeg er rigtig glad for, at Signe Thorup har valgt at blive hos os. Hun har de kompetencer, der skal til for at løfte de fremadrettede kommunikationsopgaver. Jeg kunne ikke have ønsket mig en anden løsning for Cimber Sterling,“ siger administrerende direktør Jacob Krogsgaard i en kommentar.

Tilbage står så Københavns Lufthavn, der skal i gang med en ny rekrutteringsproces. Derfor har beslutningen også været svær at meddele til pressechef Søren Hedegaard Nielsen, der skulle have været Signe Thorups nye chef.

”Det er klart, at det ikke er rart at skulle løbe fra en aftale – men Søren Hedegaard (pressechef i CPH, Red.) har haft forståelse for, at jeg har været tiltrukket af den kommunikationsfaglige opgave, der ligger omkring Cimber Sterlings fremadrettede set-up og position i det skandinaviske luftrum”.

Pressechef i Københavns Lufthavn Søren Hedegaard Nielsen siger hertil: “Det er ærgerligt, men jeg forstår fuldt ud beslutningen, idet Signestår overfor en masse spændende udfordringer, og rent fagligt ken jegfuldt ud forstå, at hun vælger dem. Cimber Sterling står i en anden situation i dag end for blot få måneder siden. Vi taler udvikling i stedet for afvikling.“

Til gengæld må Københavns Lufthavn i gang med at sparke nyt liv i en rekrutteringsproces, som man troede var afsluttet.