Gå på virtuel oplevelse i nye SAS kabiner

SAS er i gang med ombygning af sine langdistancefly, og det betyder en opgradering af flyenes kabiner. Nu åbner selskabet op for nysgerrige blikke, der kan opleve de nye kabiner på Google Street View.

Erik Viking. Det er navnet på det første af SAS’ langdistancefly, som i februar blev præsenteret med spritnye kabiner. Men har man endnu ikke selv været i luften med Erik Viking, er det muligt få et smugkig på de nye sæder og det moderne design på Google Street View.

Træd ind i flyet, gå ned ad midtergangen og oplev de rummelige kabiner, det nye design, de moderne underholdningssystemer og en bedre komfort. Udforsk flysæderne, de mange skærme, og tag endda et kig på toiletterne og flykøkkenet.

Det er bare noget af det, der venter, når man kan opleve følelsen af at være til stede og gå gennem Erik Vikings kabiner i Google Street Views mange billeder. Og hos det skandinaviske flyselskab er man stolte af at kunne tilbyde alle interesserede et kig ind i de nye kabiner.

”Vores nye opgraderede langrutekabine har fået betydelig opmærksomhed for sit design og funktionalitet. Vi arbejder konstant på at skabe nye innovative, digitale løsninger for vores kunder, og derfor er vi meget stolte over, at SAS, som det første flyselskab i Europa, gør det muligt for alle ved hjælp fra Google Street View, at vise hvordan det er at rejse langt med SAS,” siger marketingchef Kenneth Christiansen, SAS.

Air France kom først
Med kundernes mulighed for at gå gennem de nye kabiner hjemme fra computeren begiver SAS sig ind på et nyt felt i luftfartsverdenen. Men SAS var dog ikke de første og er ikke alene om at tilbyde en virtuel adgang til de bløde sæder og det moderne design.

Allerede i februar kunne Air France giver kunder og andre interesserede mulighed for at gå på oplevelse i deres bedste kabiner. I Google Street View fra Air France kan man opleve de franske kabiner La Première, Business, Premium Economy og Economy og udforske interøret på de store fly.

Og både i Air France og SAS’ kabiner er der forskel på serviceklassernes udformning og komfort.

SAS Go, SAS Plus og SAS Business er generelt alle indrettet i farver og materialer, som skal skabe ro og en indbydende atmosfære for de rejsende. Dogkan sæderne i SAS Business foldes ud og blive til bløde senge med dyner og puder. Passagerer på SAS Go og SAS Plus får dog ekstra benplads, og alle rejsende har adgang til underholdningssystemer med individuelle skræme.

Erik Viking var det første SAS-langrutefly, der blev præsenteret med den nye kabineopgradering, men i løbet af 2015 følger flere ombyggede fly, som løbende bliver sat i trafik.