Glemt på flyet: Undertøj og krykker

Det er ikke kun telefoner, bøger og solbriller som Norwegians passagerer glemmer ombord på selskabets fly.

Mangler jeg ikke et eller andet? Mange passagerer har uden tvivl oplevet at stå i lufthavnen og opdage, at man har glemt noget ombord på det fly, som man netop har forladt. Og de mest distrætte har nok oplevet først at opdage at der manglede noget, når de er på vej væk fra lufthavnen, er fløjet videre med et andet fly eller er kommet helt hjem.

Hos flyselskabet Norwegian er mobiltelefoner, tablets, bøger, magasiner, solbriller og halstørklæder ikke overraskende blandt de ting, som passagererne oftest glemmer. Ofte får man lagt ting i stolelommen foran en under flyvningen og glemmer så i skyndingen at få det med ud. Eller også får tingene forputtet sig bag medpassagerernes håndbagage inderst i bagagehylden, hvor man måske ikke lige får kigget ordentligt efter.

Mere kuriøse genstande
Nogle gange finder kabinepersonalet dog også mere opsigtsvækkende ting, når passagererne har forladt flyet og de gør klar til at modtage det næste rykind af passagerer.

”En gang i mellem har vi oplevet, at passagerer har glemt lidt mere kuriøse genstande som eksempelvis et gebis, et sæt krykker eller undertøj. Umiddelbart vil det nok være ting, man bliver rimelig hurtig klar over mangler,” fortæller informationschef Daniel Kirchhoff fra Norwegian til CHECK-IN.dk og fortsætter:

”Vi gør altid opmærksom på, at passagerne skal huske at få alle deres ting med ud af flyet ved landing, men det det sker fra tid til anden, at nogen glemmer at få det hele med. Hvis man finder ud af, at man har glemt noget i flyet, når man er kommet ud, kan man prøve at gå tilbage til gaten, hvis man ikke er kommet for langt,” siger Daniel Kirchhoff.

Underbukser hos politiet
Hvis ikke passagererne kommer tilbage inden flyet letter igen, så bliver de glemte genstande afleveret til det handlingselskab, som Norwegian samarbejder med i den enkelte lufthavn. I Københavns Lufthavn er det Menzies.

Handlingselskabet sørger så for at bringe det videre til lufthavnenes hittegodskontoret. Og efter en tid her, så bliver tingene sendt videre til det lokale politis hittegodskontor. Og så er det her man som passager kan afhente sine krykker eller underbukser.

 

 

Relaterede artikler:

Glemte vielsesringe og falske tænder