Grønland – billige billetter året rundt

Air Greenland kan fejre 50 års jubilæum i år. Det markeres med en særlig hjemmeside samt en ny prisstruktur, der sikrer billige billetter året rundt.

Grønlands nationale luftfartsselskab Air Greenland kan i 2010 fejre 50 års jubilæum.Det medfører bl.a., at selskabet vil igangsætte en lang række markedsføringsaktiviteter for at gøre opmærksom på jubilæet.

Men størst glæde hos forbrugerne er nok den nye prisstruktur, som Air Greenland introducerer den 8. februar.

Det har selskabet valgt at markere med en særlig hjemmeside samt en ny prisstruktur. Der bliver flere priser en hidtil på samme strækning, således at der kan garanteres billige billetter året rundt. Som eksempel nævner Air Greenland København-Ilulissat fra 2.392 kr., København-Qaqortoq fra kr. 2.531 kr. og endelig indenrigsstrækningen Nuuk-Sisimiut fra 991 kr. Alle priserne er baseret på enkeltrejser.

Også ensærlig 50-årshjemmeside har set dagens lys i forbindelse med jubilæumsåret. Mandag den 18. januar blev hjemmesiden præsenteret ved et pressemøde i Katuaq. Hjemmesiden indeholder bl.a. en fotokonkurrence, kundernes rejseoplevelser samt et jubilæumsprogram, der løbende vil blive opdateret.

Link: Air Greenland – 50 år