Gulf Air har øget med 153 procent i CPH

Gulf Air har fremrykket opgraderingen af kapciteten på ruten mellem København og Bahrain. Siden den 1. juni har der været tilbudt daglige flyvninger, og nu har selskabet tre måneder før tiden indsat større fly, således at kapaciteten er øget med 153 procent.

Bahrain-baserede Gulf Air åbnede den 1. juli sidste år en direkte flyrute mellem Bahrain og København.

Ruten havde oprindeligt fire ugentlige afgange og blev betjent med et indlejet fly fra schweiziske PrivatAir. Der var tale om et specialindrettet Boeing 737-700 fly med 16 sæder på Falcon Gold Class og 78 sæder på Economy Class.

Allerede ved åbningen af ruten sidste år afslørede Chief Commercial Officer, Karim Maklouf overfor CHECK-IN.dk, at en opgradering af ruten til daglige afgange og større fly var en del af planerne.

Fra PrivatAir til AirbusA320
Således har Gulf Air den 1. juni i år opgraderet til daglige flyvninger på ruten, mens der fra 1. juli har været benyttet Airbus A320-200 fly med plads til 136 passagerer, heraf 16 på Falcon Gold Class og 120 på Economy Class. Opgraderingen til større fly var oprindeligt planlagt til at finde sted den 1. oktober i år, men er nu blevet en realitet før tiden.

Daglige afgange og større fly har betydet en kapacitetsudvidelse fra 752 sæder per uge til nu 1.904 sæder, hvilket svarer til en øgning på ikke mindre end 153 procent.

Stærkeste rutenetværk i Mellemøsten
Gulf Air flyver fra København til Bahrain kl. 11.15 på alle ugens dage med undtagelse af tirsdage, torsdage og lørdage. På disse dage flyves i stedet kl. 16.35 fra København.

Gulf Air har det stærkeste rutenetværk i Mellemøsten og den Persiske Golf, hvorfor hovedparten af passagerernebenytter Bahrain International Airport som transferlufthavn til primært Mellemøsten, Pakistan, Indien samt selskabets destinationer i Sydøstasien.