Gulf Air - Boeing 787-9 Dreamliner (Foto: Gulf Air)

Gulf Air tilbage med fire destinationer i Europa

Det mellemøstlige flyselskab Gulf Air, der tidligere har fløjet til CPH, etablerer fire nye europæiske destinationer. Samtidig genoptages flyvninger til flere populære feriemål.

Flyselskabet Gulf Air fra Kongeriget Bahrain i Mellemøsten øger i løbet af sommeren udbuddet af flyvninger til destinationer i Europa. Selskabet oplyser, at de nye destinationer er i tråd med den lagte strategi, hvor der fokuseres på såkaldte boutique-destinationer.

Begrebet boutique-destinationer dækker over rejsemål, der ikke nødvendigvis appellerer til alle turister, men har en særlig tiltrækningskraft på et eller flere segmenter. Populært sagt er det destinationer, der skiller sig ud fra mængden.

I denne omgang tilføjer flyselskabet fire nye destinationer af den karakter til rutenetværket. De vil alle blive befløjet flere gange om ugen fra Kongeriget Bahrain, når driften starter henholdsvis den 1. og den 2. juni i år.

Italien, Frankrig og Storbritannien
Gulf Air vil i løbet af sommeren flyve til to destinationer i Italien. Det drejer sig om Milano, der vil blive betjent med fem ugentlige flyvninger, der starter den 1. juni. Denne dato starter også flyvningerne til Rom, der vil blive befløjet to gange om ugen.

Storbritannien kommer også på rutekortet, når flyselskabet åbner op for to ugentlige flyvninger til storbyen Manchester den 1. juni i år. Det samme gælder den franske by Nice, hvortil driften påbegyndes den 2. juni med to flyvninger hver uge.

Flyselskabet fortæller, at Milano, Rom og Nice vil blive betjent af flyselskabets nye Airbus A321neo, mens flyvningerne til Manchester vil blive foretaget af ​​et Boeing 787-9 Dreamliner-fly, som selskabet betegner som sit ”flagskib”.

Oplever øget rejselyst
I tillæg til de nye ruter bekræfter Gulf Air, at selskabet også genoptager flyvninger til øerne Mykonos og Santorini i Grækenland, Malaga i Spanien, Sharm el-Sheikh og Alexandria i Egypten samt byen Salalah i Oman.

Den fungerende koncernchef Waleed Al Alawi fra Gulf Air fortæller, at flyselskabet oplever en ”sund” og ”tiltagende” efterspørgsel på rejser til udenrigsdestinationer i sommerferien fra kunder i Kongeriget Bahrain og de omkringliggende lande, og derfor lanceres de nye ruter nu.

”Disse nye destinationer har vi haft i horisonten, og da rejsebranchen er ved at blive normaliseret, vidste vi, at det var det rigtige tidspunkt til at lancere ruterne. Vi udvider fortsat rutenetværket med populære boutique-destinationer, der er favoritter blandt mange turister og familier i Kongeriget Bahrain og regionen.”

Gulf Air har tidligere fløjet mellem Bahrain og Københavns Lufthavn. I 2013 blev ruten lukket, fordi selskabet var i økonomisk uføre og stod over for en rekonstruktion. 

 

Relaterede artikler:

Offentlige støttekroner til Gulf Air-rute var forgæves

Gulf Air har øget med 153 procent i CPH

Gulf Air tæt på lukning eller omstrukturering