(Foto: PR)

Jet Time skal flyve for BA

Jet Time skal operere to fly på British Airways-ruter i den kommende sommertrafik.

Jet Times hvide Boeing 737-fly kommer til sommer til at blive et fast inventar i Europas største lufthavn, London Heathrow. Det danske flyselskab skal nemlig operere to Boeing 737-700 fly som wet lease-operatør for British Airways ind og ud af den store London-lufthavn.

Flyene skal primært bruges på britiske indenrigsruter, mens den nye British Airways-rute mellem Billund og London Heathrow som udgangspunkt vil blive betjent af British Airways selv med Airbus A319.

Returneret til os
British Airways har hidkaldt assistancen fra Jet Time, da man er kommet i besiddelse af ekstra landingstilladelser i London Heathrow-lufthavnen efter at konkurrenten Virgin Atlantic sidste år lukkede sit datterselskab Little Red.

”Landingstilladelser, som hidtil er blevet brugt af det britiske flyselskab Little Red, er blevet returneret til os til brug i sommeren 2016. For at hjælpe med dette større ruteprogram vil Jet Time betjene et lille antal af vores kortdistanceflyvninger denne sommer,” skriver British Airways’ presseafdeling i en mail til CHECK-IN.dk.

”Vi valgte Jet Time efter omhyggeligt at have evalueret deres kundeservice og sikkerhedsstandarder, og vi er overbeviste om, at vores kunder vil nyde deres flyvning med dem,” skriver presseafdelingen.

London Heathrow er ikke bare Europas største lufthavn, men også den højest udnyttede, hvor flyselskaber gerne giver rigtig mange penge for at købe andre flyselskabers landingstilladelser. SAS tjente således sidste år gode penge på at sælge to Heathrow-landingstilladelser.