Anders Fred, ny administrerende direktør hos Jettime. (Privatfoto)

Jettime skifter topchef

Jørgen Holme fratræder som administrerende direktør i Jettime efter næsten otte års ansættelse og afløses af svenske Anders Fred, der kommer fra Novair.

Det danske charterflyselskab Jettime, der er ejet af finansmanden Lars Thuesen, har været under ledelse af Jørgen Holme siden 2016.

Nu har Jørgen Holme imidlertid valgt, at rejsen med Jettime skal stoppe, hvorfor han fratræder sin stilling som administrerende direktør for 450 ansatte ved udgangen af februar.

“Det har været en utrolig rejse med Jettime de seneste snart 8 år både emotionelt og professionelt. Den store turnaround tilbage i 2016-2017 med fokus på vores charterforretning var nødvendig. Vi fik rettet økonomien op og var inde i en positiv vækstperiode, da coronaen ramte hele branchen.

I dag er Jettime igen en profitabel forretning med 450 Jettimere, der leverer effektivt og med hjertet på rette sted hver eneste dag. Det er jeg stolt af og derfor er timingen rigtig for mig at takke af.”

Jørgen Holme og hustruen Mette vil hellige sig deres passion for at rejse og vil tage en timeout for at afklare, hvad deres næste livskapitel skal indeholde. Det oplyser Jettime i en pressemeddelelse.

Erstattes af Novair-direktør
Når Jørgen Holme forlader chefstolen den 29. februar kan han sige “mission completed”. Han gennemførte en omfattende turnaround i det daværende Jet Time og lykkedes med at genrejse selskabet i et nyt setup som Jettime i forbindelse med coronapandemien.

Derfor er det et flyselskab, der er godt rustet til fremtiden, som Jørgen Holme nu efterlader. I det seneste regnskabsår, der sluttede den 30. september 2023, leverede han et overskud før skat på 24 millioner kroner.

”Jeg og min bestyrelse er utroligt taknemmelige for den kæmpe indsats Jørgen har bidraget med for Jettime. Jørgen er et meget ærligt, dedikeret, professionelt og ihærdigt menneske med stor integritet og har været det perfekte match for en organisation som Jettime med stærke relationer til hinanden, partnere og leverandører,” udtaler Lars Thuesen.

Den 1. marts afløses Jørgen Holme af svenske Anders Fred, der hidtil har været administrerende direktør for Novair, som Lars Thuesen også har haft ejerinteresser i.

”Anders Fred kommer fra et charterflyselskab med mange kulturelle og værdimæssige ligheder med Jettime. Anders har 20 års erfaring som leder af Novair og kender chartermarkedet i Norden rigtigt godt. Anders er en kompetent leder med øje for den gode gæsteoplevelse. Jeg er sikker på, han bliver et godt match for Jettime,” lyder det fra ejeren.

 

Relaterede artikler:

Overskud for andet år i træk hos Jettime

Jettime etablerer sig i Sverige

Novair gør klar til endelig afvikling