Jyske charterkunder skal rejse fra Hamborg

Danmarks tredjestørste charterarrangør Bravo Tours vil i den kommende vintersæson 2012/13 sende jyske rejsende på ferie fra Hamburg Airport. Det sker i samarbejde med Emirates, der flyver direke fra den nordtyske lufthavn til Dubai.

Charterarrangørerne kappes i øjeblikket om i det kommende vinterprogram 2012/13at tilbyde oversøiske charterflyvninger fra de jyske lufthavne.

Men nuvil den ærkejyske rejsearrangør Bravo Tours sende fynske og sønderjyske rejsende på ferie fra Hamburg Airport. Det sker fra oktober måned, hvor Bravo Tours-gæster kan bestille 7 eller 14 dages rejser til Dubai-Sharjah eller 7, 14 og 21-dages rejser til Thailand.

I begge tilfælde flyves der med Emirates Airline fra den nordtyske lufthavn, hvorfra Bravo Tours har købt 1.500 pladser i vintersæsonen.

“Vi har ofte forespørgsler fra især Fyn og Sønderjylland om muligheden for at flyve fra Hamborg. Nu bliver det muligt, og dermed kan vi forhåbentlig udvide vores forretning,“ siger informationschef Bent Bernardi Sørensen fra Bravo Tours til CHECK-IN.dk.

Ferie på dansk – fra Tyskland
Bravo Tours har ellers gjort meget ud af at markedsføre sig som “ferie på dansk.“ I rejseselskabets brochurer understreges der, at man har danske kontorer og kun benytter sig af dansktalende rejseledere.

Men inden gæsterne når frem til den danske service på destinationen, skal man et par hundrede kilometer ned i Tyskland og ombord i flyet fra det Dubai-baserede flyselskab.