The Gateway by easyJet & No1 Lounges. (Foto: easyJet)

Lavprisflyselskab åbner lounge i Gatwick Airport

Et samarbejde med No1 Lounges i den store London-lufthavn sikrer, at kunderne i easyJet nu får deres egen lounge, der kommer til at hedde The Gateway.

Det britiske lavprisflyselskab easyJet har netop slået dørene op til sin første lufthavnslounge i North Terminal i London Gatwick Airport. Det sker i samarbejde med No1 Lounges, der i forvejen er til stede i lufthavnen med sine egne lounges.

The Gateway by easyJet & No1 Lounges er navnet på loungen, og det er et sted, hvor selskabets passagerer kan arbejde, hygge sig med børnene samt få noget at spise og drikke inden flyrejsen. Loungen har en række pakker på en, to eller tre timer, der både kan bestilles i forvejen eller efter ankomsten til lufthavnen.

”Vi er glade for at lancere vores allerførste lufthavnslounge i partnerskab med No1 Lounges i Gatwick, hvor vi er det største flyselskab,” siger Rachael Smith, innovationsdirektør i easyJet.

Et godt tidspunkt
”Vi er hele tiden på udkig efter muligheder for at tilbyde rejsende flere valgmuligheder og værdi for pengene, så vi er stolte over, at The Gateway kan tilbyde noget for enhver smag, uanset om det er en arbejdsplads, et sted at slappe af, inden man flyver, eller et sted at underholde familien,” fortsætter hun.

Hun kalder tidspunktet for lancering for rettidigt, da genopretningen er begyndt i Storbritannien, og ikke kun for fritidsrejser, men også for forretningsrejsende, der vender tilbage i det største antal siden tiden før coronapandemien.

Shaun Weston, der er administrerende direktør i No1 Lounges, er begejstret over det nye partnerskab med easyJet om The Gateway.

Et nyt markedssegment
”Det nye lounge-koncept er den første mulighed for os til at udvikle et nyt markedssegment i partnerskab med easyJet. Vi forventer, at denne lounge vil være ekstremt populær efterhånden som de rejsende vender tilbage. Vi kan ikke vente med at byde et nyt publikum velkommen til en verden af ​​lufthavnslounger,” siger han.

easyJet er Gatwicks største flyselskab og base for 71 easyJet-fly, der betjener mere end 120 ruter på tværs af Europa, Nordafrika og Mellemøsten. Selskabet fløj omkring 19 millioner passagerer til og fra lufthavnen i 2019.

 

Relaterede artikler:

Premiere i Gatwick på easyJet SAF-flyvninger

Medie: easyJet afviser bud fra Wizz Air

Loungebesøg stiger med 46 procent