Livslangt medlemskab af bonusprogram

Iberia har netop introduceret et nyt medlemsniveau til selskabets bonus- og loyalitetsprogram. Med et Infinita-kort får man livslangt medlemskab.

Flyselskabernes loyalitetsprogrammer har til formål at belønne loyale kunder. Det er dog sjældent, at belønningen har livslang varighed, da man i de fleste programmer skal vise aktivitet for at fastholde medlemsniveauet.

Hos Iberia har man som en del af Iberia Plus-programmet skabt medlemsniveauet Infinita, der livslangt belønner rejsende, der samlet er nået op på 125.000 eller 200.000 elite-point. Ved 125.000 elite-point får man et Infinita-kort, mens 200.000 elite point udløser et Inifinita Prime-kort.

Herudover er kravet, at man skal have været medlem af IberiaPlus-programmet i mindst 20 år, og mindst 10 af disse som Platinum-medlem.

Hos Iberia er der blot 105 ud af seks mio. medlemmer, der i over 20 år har optjent flere end 200.000 elite-point i Iberia Plus-programmet. De fleste har allerede fået overrakt deres Infinita Prime-kort af Iberisa bestyrelsesformand Luis Gallego ved et arrangement for nylig.

“Jeg tror ikke, at det er muligt at udvise større loyalitet, end den I har vist Iberia, og når vi nu overdrager denne nye status til jer, er det et udtryk for vores største taknemmelighed,“ sagde Luis Gallego til de toployale Iberia-kunder.

Livslange fordele
Hvert følgende år vil Iberia udstede nye Infinita og Inifinita Prime medlemskort, efterhånden som medlemmerne gennem mange års loyalitet kvalificerer sig.

Snart vil omkring 700 IberiaPlus-medlemmer blive opgraderet til Infinita, da de allerede har nået de adgangsgivende 125.000 elite-point. Her kan de se frem til 100 procent ekstra Avios-bonuspoint, to gratis opgraderinger per år samt et Iberia Plus Gold medlemskort til en ven eller kollega, som de selv udpeger.

Endelig følger de livslange fordele som adgang til VIP-lounge, fast-track, gratis sædereservation og prioriteret venteliste.

Er man Infinita Prime-medlem følger der fire opgraderinger med per år, VIP-parkering i lufthavnene i Madrid og Barcelona, limousineservice i en række lufthavne samt to Iberia Plus Gold-medlemskaber til venner eller kolleger. Endelig er Prime-medlemmerne til enhver tid fritaget for samtlige gebyrer og tillæg, som Iberia sædvanligvis opkræver ved ombooking, refundering med mere.